reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Cześć dziewczyny :blink:
Podczytuje Was od września :cool2:
W maju odstawiłam tabletki.
We wrześniu doszliśmy do wniosku "co ma być to będzie". Z jego strony to jak najbardziej się sprawdza ... Z mojej NIE. 4 cykl za Nami.. I nadal nic. A ja zaczęłam wariowac ... :eek: Po grudniowej @ powiedziałam sobie "dosyć". Nic nie liczę, nic nie sprawdzam. Mam nadzieję, że wytrzymam w postanowieniu :tak:

Pozdrawiam Was ! :-) :)

Witaj!!! Jeszcze trochę wiary i nadziei a na pewno się uda:) Zawsze się udaje to tylko kwestia czasu, jednym to zajmuje miesiąc innym pół roku czasami lata, ale trzeba walczyć:)

Lyara - bardzo mnie cieszy fakt że dałaś się przekonać i dziś czeka Cię wizyta w szpitalu, nie wyobrażam sobie nawet jak to jest tak mocno krwawić przez 2 miesiące... Wykończyć się można. Przecież to ziejąca otwarta rana którą bardzo łatwo jakimś gównem zakazić. Wyobraź sobie taką wielką otwartą ranę na ręce czy nodze mocno krwawiącą przez 2 miesiące... Jestem pewna że po dwóch dniach byś nie wytrzymała i poleciała do szpitala, a tu 2 miesiące... Poza tym chcesz mieć dzieci, musisz więc zadbać o swoją kobiecość i nie wstydzić się! Połowa populacji ma cipki (zresztą my również) i nikt nie będzie się dziwił czy z Ciebie śmiał. To taki sam narząd jak oko, ucho czy nos, tyle że trochę niżej:)

Dziewczyny czy Wy wiecie że teraz jest szczyt prokreacyjny?!!:) Skoro w telewizji tak mówili to na pewno tak musi być:oo:

Witaj!!! Jeszcze trochę wiary i nadziei a na pewno się uda:) Zawsze się udaje to tylko kwestia czasu, jednym to zajmuje miesiąc innym pół roku czasami lata, ale trzeba walczyć:)

Lyara - bardzo mnie cieszy fakt że dałaś się przekonać i dziś czeka Cię wizyta w szpitalu, nie wyobrażam sobie nawet jak to jest tak mocno krwawić przez 2 miesiące... Wykończyć się można. Przecież to ziejąca otwarta rana którą bardzo łatwo jakimś gównem zakazić. Wyobraź sobie taką wielką otwartą ranę na ręce czy nodze mocno krwawiącą przez 2 miesiące... Jestem pewna że po dwóch dniach byś nie wytrzymała i poleciała do szpitala, a tu 2 miesiące... Poza tym chcesz mieć dzieci, musisz więc zadbać o swoją kobiecość i nie wstydzić się! Połowa populacji ma cipki (zresztą my również) i nikt nie będzie się dziwił czy z Ciebie śmiał. To taki sam narząd jak oko, ucho czy nos, tyle że trochę niżej:)

Dziewczyny czy Wy wiecie że teraz jest szczyt prokreacyjny?!!:) Skoro w telewizji tak mówili to na pewno tak musi być:oo:
no i sie narodza bejbusie we wrzesniu i pazdzierniku hihi

Lyara czekam na wieści ze szpitala ! Jestem pewna, że tym razem Cię nie odesla a szybko postawią na nogi ! Trzymaj się ciepło :*

Czarna dziękuję - tego właśnie mi trzeba ! Takiego wirtualnego kopa !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry