reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Cześć dziewczyny
Podczytuje Was od września
W maju odstawiłam tabletki.
We wrześniu doszliśmy do wniosku "co ma być to będzie". Z jego strony to jak najbardziej się sprawdza ... Z mojej NIE. 4 cykl za Nami.. I nadal nic. A ja zaczęłam wariowac ... Po grudniowej @ powiedziałam sobie "dosyć". Nic nie liczę, nic nie sprawdzam. Mam nadzieję, że wytrzymam w postanowieniu
Pozdrawiam Was !
Witaj!!! Jeszcze trochę wiary i nadziei a na pewno się uda Zawsze się udaje to tylko kwestia czasu, jednym to zajmuje miesiąc innym pół roku czasami lata, ale trzeba walczyć
Lyara - bardzo mnie cieszy fakt że dałaś się przekonać i dziś czeka Cię wizyta w szpitalu, nie wyobrażam sobie nawet jak to jest tak mocno krwawić przez 2 miesiące... Wykończyć się można. Przecież to ziejąca otwarta rana którą bardzo łatwo jakimś gównem zakazić. Wyobraź sobie taką wielką otwartą ranę na ręce czy nodze mocno krwawiącą przez 2 miesiące... Jestem pewna że po dwóch dniach byś nie wytrzymała i poleciała do szpitala, a tu 2 miesiące... Poza tym chcesz mieć dzieci, musisz więc zadbać o swoją kobiecość i nie wstydzić się! Połowa populacji ma cipki (zresztą my również) i nikt nie będzie się dziwił czy z Ciebie śmiał. To taki sam narząd jak oko, ucho czy nos, tyle że trochę niżej
Dziewczyny czy Wy wiecie że teraz jest szczyt prokreacyjny?!! Skoro w telewizji tak mówili to na pewno tak musi być
no i sie narodza bejbusie we wrzesniu i pazdzierniku hihiWitaj!!! Jeszcze trochę wiary i nadziei a na pewno się uda Zawsze się udaje to tylko kwestia czasu, jednym to zajmuje miesiąc innym pół roku czasami lata, ale trzeba walczyć
Lyara - bardzo mnie cieszy fakt że dałaś się przekonać i dziś czeka Cię wizyta w szpitalu, nie wyobrażam sobie nawet jak to jest tak mocno krwawić przez 2 miesiące... Wykończyć się można. Przecież to ziejąca otwarta rana którą bardzo łatwo jakimś gównem zakazić. Wyobraź sobie taką wielką otwartą ranę na ręce czy nodze mocno krwawiącą przez 2 miesiące... Jestem pewna że po dwóch dniach byś nie wytrzymała i poleciała do szpitala, a tu 2 miesiące... Poza tym chcesz mieć dzieci, musisz więc zadbać o swoją kobiecość i nie wstydzić się! Połowa populacji ma cipki (zresztą my również) i nikt nie będzie się dziwił czy z Ciebie śmiał. To taki sam narząd jak oko, ucho czy nos, tyle że trochę niżej
Dziewczyny czy Wy wiecie że teraz jest szczyt prokreacyjny?!! Skoro w telewizji tak mówili to na pewno tak musi być
no oczywiscie, ze nie, no co TySzczyt prokreacyjny ? te 500 zł na dziecko nie miało chyba na to wpływu ?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Szczyt prokreacyjny ? te 500 zł na dziecko nie miało chyba na to wpływu ?
haha, szczyt w sensie że najpłodniejsze miesiące w roku D
Ja tych 500 zł w życiu nie zobaczę, ale mi nie smutno nawet
NeSSi
Moderatorka
haha, szczyt w sensie że najpłodniejsze miesiące w roku D
Ja tych 500 zł w życiu nie zobaczę, ale mi nie smutno nawet
Wiem, wiem ... zimowe noce sprzyjają wymienie ciepła
A ten olejek z Wiesiołka to można gdzies w necie kupić ? aptece może ?
reklama
NeSSi
Moderatorka
No, koszula się już moczy, jeszcze szlafrok kąpiel i można jechać Dam wam znać pewnie jakoś pod wieczór
Trzymam kciuki by Cię do sylwka na nogi postawili kochana!