trzeba isc na spontan, choc wiem jak ciezko to sie mowiLyara czekam na wieści ze szpitala ! Jestem pewna, że tym razem Cię nie odesla a szybko postawią na nogi ! Trzymaj się ciepło :*
Czarna dziękuję - tego właśnie mi trzeba ! Takiego wirtualnego kopa !!!
Mój błąd polegał na tym, że byłam pewna, iż uda się szybko.. że to tylko kwestia miesiąca czy dwóch .. no bo dlaczego miałoby się nie udać? Przecież mamy jedno dziecko .. A tu psikus. 4 miesiące i nic .. może za mocno chciałam. Może stres w pracy przeszkadzał? Obecnie jestem na zwolnieniu od 15 grudnia. Do pracy wracam 4 stycznia, więc może akurat .. wydaje mi się, ze wyluzowalam. Tłumacze sobie, ze mam już jedno szczęście. Ogromne szczęście. Ze i na kolejne przyjdzie czas. Nie liczę, nie patrzę w kalendarz. Czerpiemy z mężem przyjemność z seksu.
Powiem Wam, ze przed zajściem w pierwszą ciążę brałam olejek z wiesiolka na poprawę plodnego śluzu. Rzeczywiście widziałam rezultaty. No i niedługo po tym zaszlam w ciążę. Zastanawiam się czy aby do tego nie wrócić ... co mi szkodzi
reklama
czekamy na wiesciNo, koszula się już moczy, jeszcze szlafrok kąpiel i można jechać Dam wam znać pewnie jakoś pod wieczór
Olejek z wiesiolka można kupić w aptece. Oczywiście w kapsułkach. Z firmy Gal albo Oeparol. Kurczę .. nie pamiętam, który brałam, ale chyba nie ma to najmniejszego znaczenia
Zaczynałam w dzień @ i konczylam około dni plodnych. Nie wiem czy to tylko przypadek ale niebawem zaszlam
edit. Nie umiem cytować .. pisze z telefonu.
Zaczynałam w dzień @ i konczylam około dni plodnych. Nie wiem czy to tylko przypadek ale niebawem zaszlam
edit. Nie umiem cytować .. pisze z telefonu.
Dziękuję, no to poszukam w aptece bo i tak mi się folik skończył. A jak ma się dużo wydzieliny w dni płodne to nie zrobi się potom Szwedzki po olejku z Wieśka ?
Ha ha nic nie gwarantuje
Ja brałam, bo nie miałam takiego śluzu jaki powinien być i pomógł
edit. http://m.mjakmama24.pl/ciaza-i-poro...bacz-dlaczego-warto-go-stosowac,181_6728.html
Lyara wszystko co piszesz pasuje jak w morde szczelil do poronienia. ... niestety mozesz sie tak czuc jeszcze długo ale ginekolog powinien Cię obejrzeć i to jak najszybciej.w czasie ciąży Tsh gwałtownie rośnie.i niech nie piernicza ze tsh jest przeciwskazaniem do znieczulenia bo często przyjezdzala dziewczyna od razu na zabieg u nas w szpitalu i nikt się nie pytał a tsh czasami nie ma pani za wysokiego
NeSsi wszystkiego najlepszego dla synka
anik.
Mama Krzysia :)
Zginęła moja odpowiedź
Witajcie.
Lyara trzymam kciuki za Ciebie. Dobrze, że zdecydowałas się jechać do szpitala.
Mnie dzisiaj obudziły mdłości okrutne Ledwie do wc wyrobilam... nie wiem czy kolacja mi nie weszła czy jak...
Witajcie.
Lyara trzymam kciuki za Ciebie. Dobrze, że zdecydowałas się jechać do szpitala.
Mnie dzisiaj obudziły mdłości okrutne Ledwie do wc wyrobilam... nie wiem czy kolacja mi nie weszła czy jak...
Kochana, nie ma opcji żeby to było poronienie... Bete miałam robioną 17 listopada i wyszła negatywna, od tamtej pory kochaliśmy się może ze dwa trzy razy, a przecież w trakcie krwawienia nie mogłam chyba zajść w ciążę.Lyara wszystko co piszesz pasuje jak w morde szczelil do poronienia. ... niestety mozesz sie tak czuc jeszcze długo ale ginekolog powinien Cię obejrzeć i to jak najszybciej.w czasie ciąży Tsh gwałtownie rośnie.i niech nie piernicza ze tsh jest przeciwskazaniem do znieczulenia bo często przyjezdzala dziewczyna od razu na zabieg u nas w szpitalu i nikt się nie pytał a tsh czasami nie ma pani za wysokiego
Kurde, wiecie może czym sprać wosk zaschnięty? Właśnie się okazało że na moim szlafroku mam plamy po czerwonym wosku kuźwa... Jak na złość potrzebuję go na dziś do szpitala... Na razie się moczy w płynie, zobaczymy...
Wiecie, utwierdziłam się w przekonaniu że powinnam jechać, wstałam żeby przeprać ten szlafrok i miałam takie zawroty głowy że ledwo ustałam na nogach... Bez szpitala się jednak nie obejdzie...
A co do TSH, Mi lekarz z którym rozmawiałam powiedział że najwcześniej mogą mi zabieg zrobić w styczniu jak ureguluję TSH...bo inaczej anestezjolog mnie nie uśpi bo się będzie bał że się nie obudzę, sporo o tym czytałam,i ponoć przy takich wynikach można już się nie obudzić z narkozy...
reklama