reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Czarna musze się zgodzić. Dziecko to najwspanialszy cud i nie ważne jakiej jest płci. Każda z nas chciałaby albo dziewczynkę albo chłopczyka ale są też takie wśród nas które straciły swój cud i teraz im obojętne co będzie byleby zdrowe było i nie było komplikacji w ciąży i podczas porodu

reklama
Dziewczyny tylko spytalam czy ktoras z was sie orientuje jak to jest.
Sory ze tak wyszlo

Teoretycznie przed owu powinien być chłopak. Próbuj. Aaaa i pozycja od tyłu - czytałam kiedyś, że ma to wpływ.

Mąż dostał jakiegoś "swędzenia" o_O no ja się zastrzele... mówi, że albo źle wyplukany proszek z bokserek albo antybiotyk ostatni go mocno wyjałowił - ma to sens bo jakoś tak brał dwa w niedużym odstępie czasu a probiotyku żadnego. A ja dziś albo jutro wg kalendarzyka owulacja :(

Dzieki Anik za odpowiedz

Sorry ze kogos urazilam nie mialam tego na celu

Wiem dobrze ze sie staracie i niektore dlugo , ja nie wiem jak to jest bo 1 - sza ciaza z 1 szego cyklu.Teraz nie wiem jak bedzie bo moze tak byc ze moge w ciaze odrazu nie zajsc

Dzieki dziewczyny ze moglam tu byc.Życzę udanych staranek w postaci 2 kreseczek. ;)

Nie przejmujcie sie mozecie udawac ze mnie tu nie bylo.
Część ;)

Sory ze tak wyszlo

Hej,
Ja tez celuje w płeć, chciałabym dziewczynkę. Wiadomo, ze niektóre z nas maja większe niektóre mniejsze problemy, niektóre zaczynaja starania, niektóre juz troche dłużej sie starają, ale forum jest dla nas wszystkich i nie widzę w twoim pytaniu i podejściu nic złego. Wiadomo, ze każdy bedzie sie cieszył z każdego bejbika, ale jak mozna sobie popróbować wcelować sie w płeć, to czemu nie.

Wydaje mi sie ze z chłopcem jest prościej, bo plemniki męskie sa lżejsze przez co szybsze, wiec w dzien lub zaraz przed owulacja celuje sie w chłopaka.
Dziewczyny sa cięższymi plemnikami i wolniejszymi, ale za to trwalszymi - dłużej wytrzymają, dlatego jakies 2 dni przed owu na dziewczynkę.
Wiec ja bym na chłopaka zaczęła starania dopiero jak test owulacyjny pokaże druga kreskę -testowa- tak samo mocna jak kreska kontrolna.
Jak kreska jest jaśniejsza, to poziom LH jeszcze nie wzrósł tak bardzo, zeby mozna było stwierdzić owu.

Sory ze tak wyszlo
Moim zdaniem nawet jak bedziesz probowac na chlopca, to jak Ci jest pisana dziewczynka to nawet jakbys na glowie stawala to bedziesz miala co Ci gwiazdy pisza;) No oczywiscie mozna sie starac i probowac, moze sie uda;)

Anik powiem tak, tesciowa niszczy mi zycie, szwagierka wszystkiego zazdrosci, wiec postanowilam zakonczyc z nimi relacje, bo nic im nie pasuje a ja zmieniac dla nich sie nie bede, ogolnie to chodzi o to, ze szwagierka mi zazdrosci, ze dziecko planuje, bo jej corcia juz duza i marzy jej sie dzidzia a jej facet nie chce, z tym, ze ona nie nadaje sie na mamusie i babcia mloda bawi, ale to dluga historia a tesciowa no coz, zabralam jej synka i juz jestem najgorsza synowa ever :no:
dziewczyny ja sie zgodze z Wami, dziecko to nie lalka i ciaza jest cudem, czyms wspanialym i mamaNadii pojechalas po calosci, masz prawo tam se marzyc o synku itp, ale zachowaj to dla siebie, bo ranisz tu dziewczyny, ja poczulam sie dotknieta, stracilam ciaze i nie zdazylam poznac plci, baaaaa nie poznam nigdy mojego dziecka, tesknie za nim niesamowicie i co mam zrobic???

Tez bym chciala dziewczynke bo synka juz mam, ale co bedzie to bedzie. Najwazniejsze zdrowie, a jakby sie trafil drugi synek to nede kochac tak samo jak i pierwszego :)

reklama
Do góry