reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Olegem - to mogła być biochemiczna... nie mam pojęcia co w takiej sytuacji zrobić:(
Ruda - ja też głupia jestem i wróciłam do popalania z dziewczyną mojej siostry wieczorami:( Trochę się boje że moge zaszkodzić zarodkowi jakby się pojawił..
Fimka - mam plan łyknąć w styczniu:p troszkę się boje na własną rękę... ale tak bym już chciała, że głupieje:)

Fimka - gratulacje!!! :) kiedy miała być @?

Czarna - no widzisz? Facet poszedł po rozum do głowy i teraz będzie dobrze :)

Olege - z tego co wyczytałam kiedyś, to czasem się zdarza, ze nawet do 3 m-ca ciąży kobieta może mieć okres. I to czasem nawet taki jak zawsze :) dlatego może rzeczywiście idź na betę albo po @ zrób jeszcze jeden test ;)

Ruda - trzymam kciuki, żeby się udało :*

OlegeM ja tak miałam w poprzednim cyklu. Też miałam dwie kreseczki, a dostałam @ niestety do ginekologa nie było szybciej terminu i byłam dzien po owu, ale wszystko było w jak najlepszym porządku no i się udało :)

Jak będę coś więcej wiedziała dam znać.
Ankaka. I okres miałaś taki jak zawsze, czy widać było, że to może jednak inaczej wygląda?

Fimka - gratulacje!!! :) kiedy miała być @

24.12 :O

Ale tak jak mówię, po ostatnich perypetiach z zajściem, ciężko mi uwierzyć że mogło pyknąć za pierwszym razem.
Więc czekam na powtórkę testu - może jutro, może nd...
Bo też może się okazać, że to biochemiczna.
Dlatego nie powinno się robić szybciej niż termin @.
Nie wiem co mnie podkusiło :p

miałam bóle mocniejsze o wiele, i lało się ze mnie jak nigdy. Także był o wiele mocniejszy niż inne :) więc może jak ty masz zwykły to może jednak zrób bete? bo możesz być jedną z tych co mają okres w ciąży :) a masz problemy z nadzerką?

reklama
Doczytalam :-( Olegem idź do lekarza

Czarna ja w pierwszej ciąży tzn dopóki nie wiedziałam że jestem tzn do póki nie zaczęłam żygac jak kot po fajce i wtedy już wiedziałam że to ciąża ;-) też paliłam i jak widzisz udało się

Do góry