reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ladykot - o tak, Pimafucin super. Używałam w pierwszej ciąży. Dzięki za przypomnienie!
Już na drugi dzień ulga.
Będę we wtorek u gina, jak mi nie przejdzie po kremie to poproszę żeby mi wypisał.
Taak, wiem :) jest bardzo dobre i szybko pomaga, także zamiast się męczyć i kombinować, lepiej od razu prosić o receptę, jak jest możliwość oczywiście :)
Czarna, no to chyba świetna wiadomość, prawda? :) faktycznie ten grudzień jakiś magiczny :) życzę wam powodzenia

reklama
ladykot - to bardzo dobra wiadomość, ale najważniejsze jest to że udało nam się wszystko wyjaśnić, porozumieć się, pogadać poważnie, przeprosić:) To jest podstawa! Mam nadzieje ze w tym miesiącu się nie uda, popalałam sobie z nerwów, nie wierzyłam że mąż już kiedykolwiek będzie chciał mieć ze mną dzieci:(

Fimka tak to bez recepty. Kosztuje ok 50 zł razem. To jest flora bakteryjna czy jakoś tak.

Tamtą ciąże miałam całą w infekcji i mam nadzieje, że teraz mnie ominie. Pytałam o ten hexagyhn ginekolog i mówiła, że jak najbardziej mogę stosować.

Czarna - cieszę się, że doszliście do porozumienia.
No własnie, jest Gabryś!
I co, będziesz próbowała bez Clo, czy od razu z nim?

Olege - nie widzę zdj. Nie załadowało się :( Musisz dać "wyślij plik" i wtedy załadować (jak z kompa piszesz.

reklama
Do góry