reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Olegem bo w ciąży też może być krwawienie przez nadżerkę, więc jak maż to to może byc powodem. Tzn. nie nakręcam Cię bo nie wiadomo co to sie u Ciebie podziało, ale dla pewności bym bete zrobiła :)

Ja mam ten plus że okres 27 jak przyjdzie to wiadomo a jak nie to szaleje ;-)
Swoją drogą w pierwszej ciąży ostatni okres miałam 25 stycznia a na walentynki popilam jak nigdy ( nawet nie myślałam że się uda za pierwszym razem) później gin mnie uspokajal że maluszek jest chroniony przez pierwsze ileś tam dni i nic się nie stało. Cała ciążę się martwilam i mam zdrowego synka

Ja się za pół godzinki zbieram do gina na kontrolę, mam nadzieję, ze tej paskudnej torbieli już nie będzie :) i dowiem się dokładnie jaki jest plan działania na następny cykl :) Ale powiem wam, ze rano, jak się kładłam spać po nocce, to nie liczyłam na to, ze torbielka zniknie ale jak wstawiłam to mnie bardzo mocno ten lewy jajnik zabolał i na razie cisza... nic nie boli a wcześniej to pobolewał cały czas ;) więc nie jest tak tragicznie, jeśli mi same schodzą te paskudztwa ;)

Hej dziewczyny! Chyba w końcu mogę do Was dołączyć.
Po roku od straty dzidziusia w 23 tyg., po serii najróżniejszych badań, mamy w końcu z TŻ zielone światło i planujemy popracować nad kolejną ciążą. Mam nadzieję, że uda się tak szybko, jak poprzednio - 3majcie kciuki! :)

Fimka
Wielkie gratulacje :) dziewczyny co to sie dzieje w tym grudniu :) jestem w szoku :) ale mega zadowolona

MaRtiiNa witamy i zapraszamy do naszego grona.

Olgem okres nic nie musi znaczyc zdarza sie przeciez ze niektorzy go maja w pierwszym miesiacach.
Czekamy na info dziewczynki nasze !!

reklama
Do góry