reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Haha nasza grupa staraczek przenosi się na sierpień ;-) która to już w tym miesiącu?
Ankaka, Giska, Ewix, fimka, i napewno o kimś zapomniałam.... Hmm Mychunia

reklama
Ankaka no wkoncu czas na mnie odzywałem się od pierwszej strony razem z tobą i Ewix wy macie swoje grudniowe kreski więc i ja będę miała;-)

Ruda wszystko możliwe. Jak dobre zolnierzyki to te 3-4 dni dały radę ;-)

Fimka widzę zdjęcie. Jak nic słaba kreska jest.

Dziewczyny tak się cieszę waszymi kreskami :-* ale ciągle nie mogę przebolec że straciliśmy to sierpniowe dzieciątko. No ciągle o tym myślę :-(

Fimka gratulacje! :biggrin2: jak tak dalej pójdzie, to bedzie trzeba zmienić nazwę grupy :D
Ann, nie smutaj. Wiem, ze to boli cholernie, ale najwyraźniej to nie był ten czas. za niedługo na pewno wam się uda :) wierzę w to i trzymam kciuki:)

reklama
Dzięki dziewczyny :)

Ankaka - to Ty miałaś infekcję? Bo kurcze swędzie mnie od przedwczoraj :|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Smaruję Clotrimazolum.
Fimka gratulacje ;) infekcja moze sie przyplatac zwlaszcza ze organizm oslabiony. Musisz zakwadic wiec zurawina i cytryna i odstawic slodkie ;) z lekami lepiej uwazac jak jest ciaza ;)

Do góry