reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wejście smoka, wiadomo, powtórzę za 2 dni :p
Ja coś tam widzę, pod światło, to fakt.
Dzisiaj 11dpo, 26dc. No ładnie!
CZARNA - chyba bez CLO się udało :biggrin2:
Jest nadzieja i dla Ciebie :)

Załączniki

• SAM_0689.JPG
    SAM_0689.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Sowka witaj, a wiesz już jaki macie problem?
Na pewno wam się uda już nie długo. Tu dostaniesz pozytywne fluidki i zaskoczy ;-)

Fimka no jak nic wejście smoka :-D na razie nie widzę zdjęcia ale wierzę że dwie krechy są :-) super :-)

No właśnie nie wiem ;-) haha po tych zmianach sir usunął chyba ;-) ale to dobrze bo nie będę rodzic w październiku a może we wrześniu ;-) czekam do 27 chociaż szansę marne bo seks był w sobotę a owu poniedziałek albo wtorek więc lipa ale jak patrzę ma wasze cuda to w siebie też wierzę ;-)

Fimka, ale żeś wejście smoka zrobiła! :szok::cool2::cool2::cool2: uwielbiam takie wiadomości !
Czekam na kolejnego sikańca i na beta ! Trzymam kciukasy :* a nie mówiłam, że wam okrewsy nie poprzychodzą? Teraz Ruda kolej na Twoje dwie kreski i sówki i która jeszcze testuje bo już straciłam rachubę :D

U nas w udanym cyklu były dwa razy przytulasy ostatnie 2 dni przed owu :biggrin2:

reklama
Fimka super!!!!! :D
U mnie powoli dni płodne będą się zaczynać :) wiec teraz trzeba przystąpić do ataku ;)
Co prawda mąż chory... ale siły wykrzesa :) Musi :)

Do góry