reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Marzycielka - głowa do góry ;) w styczniu będziemy walczyć razem ;)

Mnie już też powoli zaczynają brać bóle, jak zawsze przed @... myślę, ze to kwestia kilku dni, chyba przyjdzie szybciej niż w wigilię ;) dobrze by było, przynajmniej nie będę umierać z bólu przy wigilijnym stole :p a teraz zmykam spać po nocce ;)

Marzycielka - głowa do góry ;) w styczniu będziemy walczyć razem ;)

Mnie już też powoli zaczynają brać bóle, jak zawsze przed @... myślę, ze to kwestia kilku dni, chyba przyjdzie szybciej niż w wigilię ;) dobrze by było, przynajmniej nie będę umierać z bólu przy wigilijnym stole :p a teraz zmykam spać po nocce ;)

Im szybciej, tym szybciej zaczniesz się starać :) odespij porządnie :)
U mnie nadal nic, piersi rozrywa, test negatywny, a @ nigdzie nima :(

Marzycielka nie poddawaj sie.
Lyra to wspolczuje zabiegu
Pati a duzo ci sie spoznia ? Ja mialam tak w zeszlym cyklu ale w koncu @ przyszla.

Lyara - i jak, pojechałaś?

Zmienili BB, nie podoba mi się.
Mój maluszek ma biegunkę, wczoraj na wieczór się zaczęło, w nocy przebierałam 3x, od rana już 2x.
Czy iść od razu do lekarza?
Podaję Tasectan.
Gotuję marchwiankę i ryż, ale je normalnie.

Lyara - i jak, pojechałaś?

Zmienili BB, nie podoba mi się.
Mój maluszek ma biegunkę, wczoraj na wieczór się zaczęło, w nocy przebierałam 3x, od rana już 2x.
Czy iść od razu do lekarza?
Podaję Tasectan.
Gotuję marchwiankę i ryż, ale je normalnie.

Ojj, współczuję. Najgorzej jak takie maleństwa są chore.. :( jeśli nie przejdzie to może lepiej iść? Pewnie to jakiś paskudny wirus. A ja myślałam, ze to mi się coś poprzestawialo na telefonie.. nie mogę się niczego doszukać, ech
Fimka, wybrałam na święta Twój tort black&white :) mam nadzieję, ze mi wyjdzie :)

Ostatnia edycja:
Ann- No coś ty :) Nie poczułam się urażona pod żadnym pozorem :)
Byłam dzisiaj na Izbie przyjęć, już spakowana ze wszystkim... No i jak łaskawie o 9 zszedł lekarz to dowiedziałam się, że mnie nie przyjmą bo nie mają miejsc, i najbliższy termin to dopiero początek stycznia mogą mi dać. No i na dodatek TSH mam prawie 5 więc nie ma opcji żeby anestezjolog dał zgodę na zabieg...
Więc muszę iść do swojego gina żeby mi powiedział co mam robić, kiedy możemy się starać itd.
Fajne te nowe forum, ale widziałyście gdzieś przycisk do multi cytowania? To było zawsze bardzo wygodne dla mnie, bo sobie zaznaczałam co chciałam i potem zbiorowo sobie odpisywałam, a tak to lipa :(

reklama
Ann- No coś ty :) Nie poczułam się urażona pod żadnym pozorem :)
Byłam dzisiaj na Izbie przyjęć, już spakowana ze wszystkim... No i jak łaskawie o 9 zszedł lekarz to dowiedziałam się, że mnie nie przyjmą bo nie mają miejsc, i najbliższy termin to dopiero początek stycznia mogą mi dać. No i na dodatek TSH mam prawie 5 więc nie ma opcji żeby anestezjolog dał zgodę na zabieg...
Więc muszę iść do swojego gina żeby mi powiedział co mam robić, kiedy możemy się starać itd.
Fajne te nowe forum, ale widziałyście gdzieś przycisk do multi cytowania? To było zawsze bardzo wygodne dla mnie, bo sobie zaznaczałam co chciałam i potem zbiorowo sobie odpisywałam, a tak to lipa :(

Najgorsze jest to czekanie i ta niewiedza. Nie wiesz kiedy zabieg, nie wiesz kiedy staranki, ech.. A bierzesz leki na tarczyce czy dopiero wykryta jest?

Do góry