marzycielka81
Fanka BB :)
Zaczelam plamic. Takze w tym miesiacu sie nie udalo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzycielka - głowa do góry w styczniu będziemy walczyć razem
Mnie już też powoli zaczynają brać bóle, jak zawsze przed @... myślę, ze to kwestia kilku dni, chyba przyjdzie szybciej niż w wigilię dobrze by było, przynajmniej nie będę umierać z bólu przy wigilijnym stole a teraz zmykam spać po nocce
Lyara - i jak, pojechałaś?
Zmienili BB, nie podoba mi się.
Mój maluszek ma biegunkę, wczoraj na wieczór się zaczęło, w nocy przebierałam 3x, od rana już 2x.
Czy iść od razu do lekarza?
Podaję Tasectan.
Gotuję marchwiankę i ryż, ale je normalnie.
Ann- No coś ty Nie poczułam się urażona pod żadnym pozorem
Byłam dzisiaj na Izbie przyjęć, już spakowana ze wszystkim... No i jak łaskawie o 9 zszedł lekarz to dowiedziałam się, że mnie nie przyjmą bo nie mają miejsc, i najbliższy termin to dopiero początek stycznia mogą mi dać. No i na dodatek TSH mam prawie 5 więc nie ma opcji żeby anestezjolog dał zgodę na zabieg...
Więc muszę iść do swojego gina żeby mi powiedział co mam robić, kiedy możemy się starać itd.
Fajne te nowe forum, ale widziałyście gdzieś przycisk do multi cytowania? To było zawsze bardzo wygodne dla mnie, bo sobie zaznaczałam co chciałam i potem zbiorowo sobie odpisywałam, a tak to lipa