reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Mychunia o to mój 29 listopada skończyl 14 mc to podobne mamy wiekowo dzieci :-)

Gosia to dzialajcie :-)

Lyara to poronienie miałaś tak? To chyba podobna sytuacja u ciebie jak u Berthy przepraszam jeśli pomyliłam. Ze macica sama nie chciała się oczyścić po poronieniu? Zdecydowaliscie się na sex mimo ciągłego krwawienia?

Dziewczyny no ja też z przejęciem oglądam wasze dwie kreski. Super uczucie. Ja jeszcze czuje trochę zawód że nam się nie udało i też znowu od początku, ale z wami tutaj mi trochę łatwiej :-*

reklama
Mychunia o to mój 29 listopada skończyl 14 mc to podobne mamy wiekowo dzieci :-)

Gosia to dzialajcie :-)

Lyara to poronienie miałaś tak? To chyba podobna sytuacja u ciebie jak u Berthy przepraszam jeśli pomyliłam. Ze macica sama nie chciała się oczyścić po poronieniu? Zdecydowaliscie się na sex mimo ciągłego krwawienia?

Dziewczyny no ja też z przejęciem oglądam wasze dwie kreski. Super uczucie. Ja jeszcze czuje trochę zawód że nam się nie udało i też znowu od początku, ale z wami tutaj mi trochę łatwiej :-*
Nie nie, ja po prostu mam problemy z miesiączkami. A wczoraj kompletnie nic nie było dlatego chcieliśmy się kochać... No i zaraz po chlusnęło :(

Lyara ja bym pojechała.
Wyniki skonsultuje lekarz, zbada Cię też pewnie na miejscu, i jak nie będzie potrzeby to Ci nie zrobią.
Nie bój się, może po tym będzie łatwiej o ciążę.
Myślałam, że zniknęłaś, bo się zdecydowałaś na zabieg i nie miałaś do nas siły pisać :sad:
Ja tak się bałam kolposkopii, ale nie taki diabeł straszy.
Jedź, już nie zwlekaj.
No właśnie to jest tak, że jednego dnia nie mam nic, a następnego jakby ktoś kran odkręcił:/ i mogą mi z tego powodu nie zrobić... Zdecydowałam się, ale same problemy jak widać :-(

Wzięłam się za sprzątanie a Wy szalejecie.
Gratulacje :) piękne kreseczki.
Fasolcia cudna :)

Ja czekam na owu aczkolwiek przytulanki są. Nie wiadomo kiedy się pojawi wiec... ;)

Fimka - musiałam przeoczyć, przepraszam ;) na razie zaufam mojej gin co do tego zastrzyku w przyszłym miesiącu ;) bo pecherzyki ładnie rosną, tylko nie pękają... i jesli nie wyjdzie z tego nic w przyszlym miesiącu to porobię sobie te badania... a jaki mniej więcej jest koszt każdego? Bo chodzę prywatnie do gin, więc pewnie je sobie prywatnie będę musiała zrobić...

Jejku ja nie mialam zadnego problemu z zajsciem w ciążę bardzo wam dziewczyny współczuję:( Nie wiem jak teraz bedzie ale bedac u gina ponad tydzien temu jak i prawy i lewy jajnik mega owocne.Zobaczymy co te starania wyniosa ;)

reklama
Lyara wybacz jeśli poczulas się urazona moim pytaniem. Po prostu nie wiedziałam że tak się robi w innych sytuacjach niż poronienie.

Do góry