reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Pati, ja tak samo marzę o coreczce, ale gdybym mogła wybierać to wolałabym pierw chłopca :) sama mam starszego brata i wiem jak to jest hehe:tak: ale tak jak piszesz, nieważna płeć, ważne, ze zdrowe :)
Anik, ciekawy artykuł, spróbuję..:-)
Niunians, dziękuję za odpowiedź :) przyjrze się bliżej drzewu genealogicznemu :)
Ana650, mam nadzieję, ze sie uda! Trzymam kciuki ;)

reklama
Jak dla mnie plec nie ma znaczenia, wazne by bylo zdrowe. No i zeby w ogole bylo, bo jak narazie to ciagle nic.
Wlsnie wrocilismy z ostatnich przedswiatecznych zakupow, prezenty wszystkie juz sa, ufff a wy jak tam macie juz wszystko? Ja teraz w tygodniu biore sie za pieczenie ciasteczek a potem w niedziele przylatuja tescie i ogarniemy juz cala reszte. Ktora z was lepila juz pierogi? A tak w ogole co macie u was na Wigilie? Bo u mnie zawsze zupa grzybowa, barszcz, pierogi. Nigdy natomiast nie mam karpia

Ja juz prawie wszystkie prezenty mam :) ja czekam jak przyjedzie i ulepi ponjewaz jakos nie czuje sie w tym dobrze :) ogolnie kuchnia to moja pasja Ale jakkes pierogi kluski to juz nie moja bajka :) u nas karpik to podstAwa uwielbiam go ! Oprocz tego rybka po grecku rybka samazona sledzik w oleju smiertamke salatka jarzynowa kapusta z grochem zupka grzybowa itd :)

Juz wczoraj choinke ubralismy :) ImageUploadedByForum BabyBoom1450031591.765568.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450031591.765568.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450031591.765568.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 39
NorAn

U nas moczka, kapusta z grzybami i karp. Pierwsza wigilia u nas w trojeczka.

Prezenty ogarniete. Nawet kolejek umiknelismy.

My juz mamy synka i wszystko jedno mi co bedzie. Chcialam robic tortille ale niestety w sklepie zabraklo podkladow.

reklama
Gosia, śliczna choinkę masz :tak:
U nas moczka, karp, kapusta z grzybami i z grochem, makówki :) co do prezentów to jestem w trakcie, ciasteczka i choinka w prZyszły weekend, ale za to dom już wysprzatany

Do góry