reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja w koncu po pracy w domku. Padam. Ale widze ze dzisiaj cos malo dziewczyn sie odzywalo.
U mnie tez koniec @ wiec czas rozpoczac dzialania:)
Teraz pytanie fo dziewczyn ktore maja synkow. Moze glupie ale chyba macie wieksze doswiadczenie w owulacjach cyklach i takie tam. Jak wycelowac zeby byl chlopiec? ;)
Dodam ze nigdy nie obserwowalam owulacji i @ mam nieregularnie. Ale zakupilam testy owu i mam zamiar z nich skorzystac ;) czy to moze pomoc?
Wiadomo kazde jest kochane. Ale chcialam wiedziec czy jest jakas metoda ;)

reklama
Też mi się wydaje, ze jak najbliżej owulacji ;) najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe, ale gdybym np mogła wybierać, to bym chciała minimum dwójkę, pierw chlopca, później dziewczynkę hehe :p choć u mojego męża w rodzinie były bliźniaki, u mnie w rodzinie również. myślicie, ze jest jakieś większe prawdopodobieństwo, ze na nas akurat trafi? :)

Ladykot to zalezy czy jest jakas dziedzicznosc. Ja sama jestem blizniaczka ale wiem po przeanalizowaniu drzewa genealogicznego ze u mnie w rodzinie sa blizniaki co drugie pokolenie i tylko po stronie kobiet. Czyli moja Nikola dopiero moze zpodziewac sie blizniakow.
Czesto blizniaki trafiaja sie przy stymulacji owu i leczeniu hormon.

Ladykot to zalezy czy jest jakas dziedzicznosc. Ja sama jestem blizniaczka ale wiem po przeanalizowaniu drzewa genealogicznego ze u mnie w rodzinie sa blizniaki co drugie pokolenie i tylko po stronie kobiet. Czyli moja Nikola dopiero moze zpodziewac sie blizniakow.
Czesto blizniaki trafiaja sie przy stymulacji owu i leczeniu hormon.

Ja za pierwszym razem chciałam mieć synka i mam synka a teraz chce córeczkę i licze że sie uda [emoji4]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja jestem rozdarta ;) bo z jednej strony marzę o córeczce a z drugiej chciałabym mieć najpierw synka, bo pamiętam jak zawsze chciałam mieć starszego brata, żeby mnie bronił :p a jak na złość jestem najstarsza z rodzeństwa... więc u mnie doskonale się sprawdza, nie ważna płeć - ważne, ze całe i zdrowe :)

Powiem wam jeszcze, ze mam tak przeogromne wzdęcia, ze czuję się jakbym miała zaraz pęknąć :/ zazwyczaj w okolicach owulacji tak mam, ale teraz to jest okropne... czuję się jakbym miała balon pod koszulką :/ i w sumie tak tez wyglądam :p

reklama
Do góry