reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

ankaka, kate - gratuluje!!!:) no to teraz leżcie i odpoczywajcie do porodu bo sierpniaki to lwy wcielone (mam jednego to wiem o czym mowie):-)
ruda - juro wstawię przepis na tortille na trzy sposoby;)) Dostałam super przepis od norkan na pesto szpinakowe i dziś robię stąd te przesuniecie:)

reklama
Dzień doberek piękne ;) jak tam dzionek mija? ;) ja się biorę za sprzątanie, a wieczorem nocunia w pracy :( choróbsko dalej sobie nie poszło ale jest już lepiej ;)
Kate, Ankaka - gratulacje!!! :D strasznie się cieszę :)
Czarna - czekam na przepis :) wszystkie ładnie zapisuję i na pewno skorzystam ;)

Fimka - jak Tobie się uda bez clo to dla mnie też będzie nadzieja że bez wspomagaczy kiedyś będę mogła mieć dziecko:)
a kiedy Ci wypada @?:)
Pati - notuj notuj, w ciąży odżywianie to połowa sukcesu (a coś czuje że szybko Ci się poszczęści), druga niestety nie jest od nas zależna bo to geny:)
Ruda - a z czym te schabowe będą?:)
Kate - zawsze bałam się Lwów, Baranów i Wag, po prostu nie przepadałam za tymi zodiakami, a już w mojej małej rodzince mam Wage i Lwa brakuje tylko Barana i chyba schowam się w szafie:D

Fimka - jak Tobie się uda bez clo to dla mnie też będzie nadzieja że bez wspomagaczy kiedyś będę mogła mieć dziecko:)
a kiedy Ci wypada @?:)

No zobaczymy co z tego wyjdzie :D
@ wypada mi na 24.12.
Wczoraj, jak się kładłam spać b. bolały mnie jajniki.
Także może owu była jednak wczoraj, a nie tak jak myślałam, w sobotę.
Poczekamy, to się okaże ;-)

U mnie dzisiaj makaron z zielonym sosem z Twojego przepisu.
Tylko w biedniejszej wersji, bo bez kurczaka i pomidorów :p
Ale za to jajko sadzone będzie :-)

Ciężarówki - czekamy na powtórkę wyników hcg :tak:

A jak początek tyg. u reszty dziewczyn?
Co słychać?

Czarna - ten miesiąc i tak spisuję na straty :) Mój G tak bardzo się napalił na dzidzię i tak bardzo sobie to wbił do głowy, że mi zaniemógł jak to któraś ładnie określiła ;) i nic nie umiałam z tym zrobić ;) po wczorajszej poważnej rozmowie doszliśmy do wniosku, że się nie staramy, tylko po prostu idziemy na żywioł i jak przyjdzie to przyjdzie ;) to znaczy niech on tak myśli :D ja tam bede pilnować swojego :p tylko najpierw muszę poczekać aż zejdzie z niego ten stres i się "odblokuje" ;) i zero informowania go o cyklu, owulacji i tym podobnych, bo chyba to jednak go przyblokowało :p ech, widać faceci też czasem chcą za bardzo i im nie wychodzi :p

Czarna dzisiaj nie będzie zdrowa schabowy, ziemniaki i ogórek kiszony ;-) mąż miał rano takie życzenie ;-)
Barany są fajne ;-)

Wchodze na emaila a tam wiadomosc z labolatorium. Ja juz ucieszona a tu prosba o subskrypcje hahaha :D

Czekajcie musze was nadrobic..

Czarna czekam na Twoj przepis

reklama
Czarna - dzięki za przepis! Sorki za jakość zdj. PYSZNE BYŁO!!! :)
12319788_10208770596250091_2026906354_n.jpg

Pati - no i dobre podejście :tak:

Ruda - ee tam, taki obiadek też spoko ;-)

Załączniki

• 12319788_10208770596250091_2026906354_n.jpg
    12319788_10208770596250091_2026906354_n.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 40
Do góry