reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
U mnie na dobre zaczęła się @... tempka spadła i leje się ze mnie... mąż trochę się krzywi na próbowanie w tym cyklu bo chciał mnie zabrać w październiku do Kenii a z miesięcznym brzdącem może być trudno

a w piekarniku piernikowe babeczki się grzeją na mikołaja dla siostrzenic :)

A ja sie właśnie zastanawiam, czy nie mam czasem ovu o_O przed chwilą dość mocno zakłuł mnie lewy jajnik, ten z którego miałam mieć właśnie ovu... i jak tak patrzę wstecz, to zawsze tak miałam gdzieś w połowie cyklu... i tak się teraz zastanawiam... z wczorajszych przytulanek nic nie wyszło, choroba mnie pokonała :( ale przedwczoraj jak najbardziej no i na dzisiaj są plany ;) tylko i tak coś czuję, że to chyba nie ten cykl jednak... chociaż w sumie to sie nie znam :p

Ruda - ja piekę w tortownicy dość popularnej bo o średnicy 30 cm:) ale tutaj nie ma jakiejś reguły co do wielkości, ciasto zbyt Ci nie urośnie raczej takie jakie wlejesz zostanie:)

Pati staraj się tam staraj ;-) nawet jak masz dzisiaj owu to jest duża szansa

Ankaka powtórz test jutro rano o zobaczysz

Agtar nigdy nie będzie odpowiedniego miesiąca bo zawsze coś

Czarna dziękuję. Muszę kupić tortownice ;-) albo wyleje na małą blaszke

Wylej na małą małą blaszkę tak żeby ciasto miało przynajmniej z 3 cm. Najlepiej tu się sprawdzają płytkie blaszki, bo z takiej mega głębokiej ciasto może się nie dać wyjąć:)

12303943_10205644947379963_2836277269963429327_o.jpgPiekłam dziś takie babeczki... przepis pewnie jutro, albo dziś wieczorem na blogu zamieszczę

Załączniki

• 12303943_10205644947379963_2836277269963429327_o.jpg
    12303943_10205644947379963_2836277269963429327_o.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry