reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda szalu nie bylo bo tak dlugo zeszlo nam u lekarza ze na zakupy i obiad mielismy 2godz, ale kupilam w koncu komody do garderoby, szafki nocne i jak zwykle jakies gadzety do kuchni (oboje mamy swira na punkcie kuchni). W lutym moj G bedzie mial operacje wiec musimy do lutego ostro dzialac ;-)

Pati to na pewno ten. Jak facet mowi ze chce miec z Toba dziecko to chyba najwiekszy dowod milosci. Moj juz dawno chcial dziecko tylko ja kazalam czekac bo remont, bo slub... A w sumie niepotrzebnie bo 8 cykli minelo i nic

Ja chciałam czekać jeszcze kilka miesięcy i niechętnie się ze mną zgodził. Ale jak w końcu postanowiłam, ze w sumie to nie ma na co czekać, to aż podskakiwał z radości ;) cały czas mówi teraz do mnie mamusiu :p

Ruda - ano trza jej polać ;) powiem wam, że po takich przeżyciach, to normalnie dziękuję Bogu, że trafiłam w końcu na tak normalnego i przekochanego faceta :) teraz do szczęścia mi tylko brakuje maluszka ;) wtedy będę miała już wszystko ;)

reklama
Pati cieszę się twoim szczęściem ;-) o tak maluszek co prawda zmienia trochę związek u jednych na lepsze u innych na gorsze ale zmienia
Mi do szczęścia brakuje drugiego szczęścia ;-) z jednym mam czasami urwanie głowy, czasami mam dość ale marzę o drugim tak samo jak wcześniej o pierwszym. I drazni mnie jak ktoś mówi wyluzuj masz już jedno dziecko. Tylko że ja pragnę tak samo. ;-) aj ten rosnący brzuszek ( no dobra nogi i dupa też ;-)) te kopniaczki, wyczekiwanie na poród, pierwszy płacz, karmienie piersią coś pięknego ;-)

Do góry