reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lyara 3mam kciuki za rwhabilitacje.

NorkAn a to nie w kazdej ikei to samo jedzenie? :)

Ruda nie dziekuje! Teraz nie moge Cie zawiesc :)

Posypia sie kreseczki nam wszystkim! Trzymam kciuki za nas wszystkie!

Mi sie infekcja rozkreca :/ juz nie wiem co stosowac .. ale kurcze tak samo mialam z Fifim zanim sie dowiedzialam dostalam strasznej infekcji wiec moze to znak?

Chyba nie, my dzis jedlismy baranine i kulki miesne ;-) ale bylam zaskoczona jak tam tanio :-)

reklama
Hej Dziewczyny!
Nie wiem czy mogę dalej z wami pisać i tutaj się udzielać... Mój mąż wczoraj mi powiedział że nie chce mieć ze mną drugiego dziecka.
Od pewnego czasu mamy kryzys i staram się walczyć o naszą rodzinę... ale w pojedynkę ciężko cokolwiek zrobić.
Jestem zmęczona, sfrustrowana, zła i załamana. Szczerze powiedziawszy przestaje wierzyć...
Nie wiem jak będzie, chciałam się z wami tym podzielić. Ciężko mi nawet teraz o tym pisać.
Wiem że dobrze wiecie jak się teraz czuje, wiem że jeśli kobieta nastawi się na drugie dziecko to one już w niej żyje mimo iż nawet się nie poczeło. We mnie już coś umarło mimo iż nawet się nie urodziło. To okrutne zabierać kobiecie prawo do posiadania potomstwa. Nigdy facet tego nie zrozumie, nigdy nie zrozumie czym jest noszenie w sobie życia... to wszystko zaczyna się w głowie a kończy z momentem urodzenia dziecka.

Wspolczuje ci tej sytuacji ale zgadzam sie z ruda, nic na sile. Jesli nie uda ci sie naprawic waszych relacji to nie ma sensu starac sie o kolejne dziecko. Ale o milosc zawsze warto zawalczyc wiec nie poddawaj sie

Pati w ogóle cały dzień myślę żeby Ci odpisać i nie mam czasu i mam skleroze.współczuję strasznych przeżyć. Dobrze ze uwolnilas się z tego związku i jesteś teraz szczesliwa .no i zdrowia zycze

U mnie starania o drugiego maluszka rozpoczete, dopiero 1 cykl... Mam juz 4 letniego synka, jednak to bardziej skomplikowane bo jestem z nowym partnerem. Zobaczymy kiedy przyjdzie nam sie cieszyc malym czlowieczkiem:)

Hej,

Ja na swoją teściową nie mogę narzekać - jest wspaniała.
Wiem, to pewnie rzadkość.

Czarna - ja bym nie odpuściła. Nawet jak mąż świruje, to ja bym walczyła.
Już nie o to drugie dziecko, ale o małżeństwo.
Każdy ma drobne kryzysy, choć wydaje się, że to koniec świata.
Ja jestem zdania, że póki mąż mnie nie walnie albo nie zdradzi, to zawsze będę walczyć.
Choćby nie wiem co.
Zostań, mam nadzieję, że się ułoży :tak:
No i czekamy na przepis! :)

Ja tez mam super tesciowa, nawet lepiej sie z nia dogaduje niz z wlasna matka heh

Norkan chwal się co tam kupiłaś ;-)

Pati dobrze ze znalazłaś swoją miłość i oby to było do końca. Życzę Ci tego bo w naszym wieku a jesteśmy młode dupy takie przeżycia to koszmar. Ale całe życie przed nami ;-)

Gosiek nowy nie znaczy gorszy ;-) a może za pierwszym się uda ;-)

reklama
Mychunia - dzięki ;) G zgwałcony i od razu lepiej się czuję :p haha ;)
Gosiek - witaj ;) ja też pierwszy cykl starań ;) kiedy @ ma przyjść?
Ruda - też się cieszę i mam nadzieję, ze to już ten na zawsze ;)

Do góry