reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

kate - tak, najlepiej z testem czekać do dnia spodziewanej @

Agtar - objawy dobre, ale ja miałam w każdym cyklu w którym się nie udawało, a udało się w tym bezobjawowym :D
Ale to nie jest reguła, wiadomo.
Zapraszam do siebie: Cake Caprice

reklama
Agtar - objawy dobre, ale ja miałam w każdym cyklu w którym się nie udawało, a udało się w tym bezobjawowym :D
Ale to nie jest reguła, wiadomo.

Wiem, dlatego nie chcę się sama nakręcać. Ale muszę przyznać ze czuję się paskudnie. W dodatku przy kichaniu rwie mnie w podbrzuszu jakby mi ktoś chciał wyrwać mi coś z ciała.

Ruda - nie, zawsze jesteśmy we dwie ;)
Jak już tu o wadze i wzroście to ja mam 43 kg przy wzroście 153 cm ;) chudzielec :p

Idę dalej spać, jeszcze godzina spania... ;)

Ale ja nie mam nocek;-) tzn mam ale w nocy przy małym ;-) bo ja na wychowawczym siedzę ;-)

Lyara jak ty tam?

Dużo dziewczyn pisało i ucichlo

reklama
Witam po przerwie.
Troszkę mnie nie było, ale od 18 do 29 listopada miałam męża w domu.
Poza tym 23 listopada synek miał operację na przepuklinę. Mieliśmy wyjść 23, ale dopiero 27 nas wypuścili do domu, bo mały miał gorączkę. Dopiero w domu okazało się, że to była trzydniówka, bo go wysypało na ciałku.
@ prawdopodobnie będzie koło 16 grudnia. Pewna nie jestem, bo to jest pierwszy cykl po odstawieniu plastrów anty.

Trzymam kciuki za was i za siebie też ;-), dawno nie było tu dobrych wieści.

Do góry