reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Dziewczyny pomocy... wczoraj wam pisałam że mam lekkie kłucie w brzuchu, a dzisiaj miałam rano lekkie plamienie :( takie jak mam zwykle przed @, a dzisiaj jest dopiero 21dc ;( strasznie sie boję ;(

Albo to implantacja?
mnie też bolał wtedy brzuch, jak na @, było lekkie plamienie 1 dzień i koniec.
Później przeszło.

Witam się serdecznie! ;-)

Mam do was pytanie. Od kilku dni mdli mnie o różnych porach dnia (najczęściej rano i kolo południa), boli mnie podbrzusze (trochę jak na miesiączkę ale nie jest to taki ostry ból jak zazwyczaj) i mam bolesne piersi (wcześniej czegoś takiego nie miałam). Mówią wam coś takie objawy?

Nie chcę się nakręcać :-(

Fimka przepraszam to miało być do Norkan ;-)
Kawałek nie ale jakbym uciekła to musiałabym jeść no Może m by się skusil;-)

Pati sama jesteś w nocy na tej stacji?

Czarna?

Agtar ja też niechce cie nakrecac ale objawy ciążowe ;-)
Kiedy @?

Kate kciuki

Weszlam dzis rano na wage i niespodzianka 74,5 kg ;)

Ruda no wlasnie dlatego sie zdziwiłam, ja mam bloga kulinarnego

Fimka niestety nie słyszałam o niczym takim a szkoda. Ja do Twojej siostry czasem zaglądam :) u mnie hormony nie pomogly na torbiel

Sojnabig to była nasza decyzja ze ślub u męża a nie u mnie. zresztą z mojej strony było dużo mniej gości niż od męża. Suma sumarow mieliśmy raczej przyjęcie niż wielkie wesele ;)

Pati ja po drugiej ciąży się za to wezmę

NorkAn to zapraszam też do siebie ;)

mojemalekucharzenie@blogspot.com

mojemalehobby@blogspot.com - to jest stary blog.

Kate a może jeszcze nic straconego?

AgtaR objawy ciąży, wiec trzymam kciuki żeby tak się okazało

reklama
Kate ja myślę żeby poczekać do dnia spodziewanej

Mychunia brawo ;-) ja na wagę nie staje bo od tego się płacze ;-)

Do góry