reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Zuza mówiłam już ze jak będę miała kiedyś córkę będzie miała tak na imię?
Olha pyta o badania prementalne

Pati w domu odpuściłem ale aerobik mnie zastanawia

Co wy macie z tymi drewnianymi zabawkami? ;-)

Skarba polecam jeszcze basen z kulkami ale nie polecam sprzątania po zabawie ;-)
Ostatnio kupowałam koleżance taka fajna kostkę edukacyjna. Super sprawa coś takiego jak fimka pokazywała. W jednym miejscu parę zabaw. Pamiętam że tam była kierownica, mikrofon i płaciłem coś koło 70 zł za nową Wpisz na allegro zabawki interaktywne. I tam poszukaj

reklama
CzarnaMadzia u Frania też stwierdzono nietolerancje laktozy. Teraz już z tego wyrósł i podajemy zwykły bebilon. Nigdy synuś nie miał kolek tylko miał zaparcia i nic nie pomagało nawet czopki ani rurka. Teraz ma taki problem, że wypróżnia się co drugi dzień. I najpierw musi wycisnąć klocka, a dopiero potem robi normalną kupę. problem się nasila przy kolejnych nowościach wprowadzanych do jadłospisu. A mały się z reguły wierci w tą noc poprzedzającą kupę i jak coś go boli, a tak to śpi spokojnie. Franio jak miał rozwadniane mm budził się w nocy jeszcze częściej niż teraz, a jak poczuje, ze zagęszczę mu czymś mm to się nie napije ;( Kaszkę mały je na noc, ale nie zauważyłam, żeby to ona była problemem złego spania. On źle śpi przez kupę, bączki jak zje na obiad np jarzynową, jak mu za ciepło albo za zimno, jak go coś boli albo mu się coś złego śni
Mychunia , nie chcę się wtrącać, ale jesteś pewna, że z tego wyrósł? U nas niestety zbyt późna diagnoza nietolerancji laktozy przerodziła się w alergię na BMK i to masakryczną.
Też nie było żadnych innych objawów, ani kolek, tylko permanentne zaparcia. I trochę mnie zastanawia to co napisałaś , bo u nas tak właśnie wyglądają kupki jak je opisałaś. Ja myślałam, że te twarde zbite kupki to zbyt mało nawodnienia i wpychałam w małego około litra wody dziennie, ale alergolog mi powiedziała, że to normalne gdy dziecko ma alergię, bo jelita są uszkodzone.

Jasia ulubiona zabawka jest koko ;-) kaczka co śpiewa rusza skrzydłami i chodzi. On nawet z nią śpi tylko ze bardzo lubi kaczki ;-) i szczeniaczek ciągle go całuję i z nim tańczy ;-)

Norkan ściągnij sobie apke na tel to mniej więcej będziesz wiedziała. Ja nie wiedziałam bo nie czuję owu, i nie miałam płodnego śluzu dopiero w tym cyklu dzięki wiesiołkowi

Sprawdzalam w tych roznych internetowych kalkulatorach dni plodnych. Pytalam was bo macie wieksze doswiadczenie :-) ja tez nigdy nie zauwazylam u siebie sluzu plodnego, teraz probuje siemienia lnianego a na swieta tesciowa przywiezie mi wiesiolka

reklama
Ja u siebie po wiesiołku widziałam duża różnice.

A ja mam pytanie w czwartek wyskoczyła mi opryszczka i jak gdybym była jednak w ciąży to to nie zaszkodzi?

Do góry