reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ewelinuska - ja robiłam badania na sam koniec czerwca i dziś dostałam skierowanie na ich powtórzenie. Ja staram się 13 cykl a mój aktualny cykl wynosi 73 dni.. Ogólnie średnio trwają ok 45 dni... Ale uda się, wierzę!:)

reklama
Witajcie! Chciałabym do Was dołączyć, choć tak naprawdę to nasze starania są na etapie kwasu foliowego. Chciałabym zajść gdzieś za 3 miesiące- oby to nie było marzenie ściętej głowy. Pozdrawiam wszystkie staraczki, trzymam za Was kciuki! :tak::tak::tak:

Ja przy staraniach do pierwszej ciąży tez mialam cykle jak w zegarku (28 dni) i w okolicach 14 dc próbowaliśmy dzień w dzień, nawet mimo zmęczenia czy braku ochoty i sie udało, pamiętam że to dla nas była naprawdę "ciężka praca" ale sie opłacało. Udało nam sie wtedy przy pierwszym cyklu, teraz staramy sie o drugie, ale cykle mi sie rozhustaly tak ze szok i ciezko trafić ;)

reklama
Mika :-(

Sojnabig trzymam kciuki

Ja dzisiaj dostałam plamien więc już jestem pewna ze dupa z ciąży. Czekam do niedzieli na @ i zacznę 5 cykl

Do góry