reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Sojna zamieszania jeszcze dużo, ale to co najważniejsze juz ogarnięte
My we wtorek odbieramy zapowiedzi, jeszcze garnitur i wódka i wsio! Aaaa no i jeszcze wieczór panieński :D

Sojnabig, jesli owu byla ok 40 dc a dzis jestes w 67dc to mysle ze juz dawno test by cos pokazal- 25 dni od owu to duzo a jesli to ciaza to bylabys teraz hmmm jakos w 8-9 tyg jakos.
Wiem właśnie ze by coś pokazał i dlatego ze nie pokazał dostałam luteine na wywołanie okresu ale dziś mija 11 dzień od jej odstawienia a lekarz powiedział ze do 10 do powinnam dostać @.

Gosia ja po lyzeczkowaniu mimo wszystko odczekalabym3 cykle zeby zobaczyc czy okres przychodzi jak powinien no i zeby wszystko sie ladnie oczyscilo i zregenerowalo:)

Dziewczyny ja to chyba oszaleje z ciekawości, tak mnie to przeczucie męczy :-D ale to dopiero 25dc. więc za wcześnie, a na bete nie chce czekać wole te tradycyjne testy :tak:

Migduch te 3 miesiace beda trwaly wiecznosc... Ale co ma byc to bedzie .. Dzwonilam do gina i 3 grudnia mam wizyte wiec sprwdziny co jest grane...

reklama
Gosia2808 - za wcześnie na test, nie chce sie niepotrzebnie rozczarować :) w poniedziałek pewnie zrobie bo nie wytrzymam

Do góry