reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
No to super, trzymam kciuki, mam nadzieję, że @ nie przyjdzie :-) ja niestety nie mam żadnych objawów, ani na @, ani na ciążę... i niestety testy wychodzą negatywnie, wiec u mnie to zapewne kwestia czasu ;-)

Hej dziewczy ostatnio pisałam ze czekam na owulację wydaje mi się że wczoraj delikatny cień drugiej krechy byl. Zobaczymy jak dzisiaj. A później tylko cierpliwości szukac :-)

ankaka spokojnie, nie jestes sama!!! nam tez jest ciezko i to normalne ze ptzychodza chwile zwatpienia ale nam wszystkim sie w koncu uda, wiem
to na pewno!!:)

Cześć wam przyjmiecie mnie [emoji6]?

od ok 5 lat brałam tabletki anty, od pierwszej @ miałam problemy, obfite krwawienia po 9 dni, dwa trzy miesiące pomiędzy itd. Po ślubie ( maj 2015r.) postanowiliśmy odstawić tabletki anty, poczekać aż organizm się ustabilizuje i zacząć starania( od sierpnia 2015r. naturalny cykl). Badania hormonów (lh do fsh 2/1),
usg z licznymi pęcherzykami,
trądzik - określono jako Zespół policystycznych jajników, kontrolowałam cykle- póki co były bez owulacyjne... Dodam, że mam stwierdzone nadciśnienie oraz astmę oskrzelową . Dodatkowo M ma słabsze wyniki nasienia [emoji53]
No i dostałam clostilbegyt i duphaston..

reklama
aurola witaj!:) Dobrze, ze walczycie i ze szybko wyszlo, co tam u ciebie sie dzieje i ze lekarze podjeli dzialania od razu a nie kazali czekac rok:) Wszystko na spokojnie kochana, wam tez sie uda! W koncu po to bierzesz leki, zeby byla owulka i zeby wszystko bylo ok ale to musi troszke potrwac:)

Do góry