reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Powiedz mi migduch, test pokazuje, że owulacja jest w danej chwili, czy że już była, czy dopiero będzie? Jak to wygląda? Myślę, żeby kupić, a nie mam pojęcia jak to działa.

reklama
Test pokazuje pik LH- od momentu, gdy test jest pozytywny w ciagu 24-36 h nastapi owulacja:)
Bardzo wygodne i przydatne ale trzeba sobie potestowac i zobaczyc jak ci wychodza testy przed owu i wtedy kiedy ona ma byc, zeby nauczyc sie je odczytywac i nie przegapic odpowiedniego momentu:)

Hej dziewczyny wczoraj myślałam ze się przekręcę. Slabo mi sie robilo i kuło mnie w brzuchu jeszcze mąż sie tulil, i jak nigdy przeszkadzało mi to ze w ogole oddychal :(

cześć
dawno nie pisałam
a wręcz wieki

u mnie po staremu....
a może inaczej napisze, coś nowego
byłam ostatnio zaraz po @ sprawdzić jak tam czy polipy znowu się nie robią. dr powiedział, że wszystko ok. w dodatku miałam już ładne pęcherzyki więc kochaliśmy się.

teraz myślałam, że znowu klapa. w 23dc plamienia, tzn 11dpo a ja fazę lutealną miałam krótszą niż 10 dni.

Dzisiaj rano zrobiłam test ale owulacyjny bo innego nie miałam. ponoć te wychodzą czasami jak jest się w ciąży. a tu słabiuteńka krecha druga. czyli albo bardzo mało LH albo jestem w trakcie poronienia i @ sie rozwinie. Stawiam na to drugie bo na papierze jak ide do wc jest coraz więcej śluzu z krwią.
Jestem po nocce więc jak tylko się ogarnę to pójdę do apteki i kupię test. Niestety nie wiem jak będzie z doktorem jutro jakby test wyszedł. Na pewno będę potrzebowała dupfaston.

reklama
Do góry