reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Spóźnia mi sie okres już 11 dzień a objawy mam takie ze bolą mnie piersi jestem bardzo rozdrazniona kreci mi sie w głowie cały czas a co do moich cykli to miałam regularnie ale bralam tabletki do końca lipca później w sierpniu normalnie @ przyszedł regularnie nawet bez brania tabletek

reklama
Olha gratuluje :) mam prawie takie same objawy co Ty , ale jestem przed @ i niestety testy negatywne :(

Dziewczyny to jest wlasnie takie przesrane z tymi objawami. Bo czy nie moglo by byc od razu wiadomo takie a takie objawy daja znac ze to ciaza.
A tak to kazda ma podobne objawy a tu wychodzi ze jedna w ciazy a druga hormonalnie rozstrojona. Ehhh. Ja juz nawet nie mowie o obajwach bo w tamtym cyklu mialam juz takie ze na 100 bylam przekonana ze to ciaza. I co ? Gdzie ta ciaza:(

Dziękuję dziewczyny :) bardzo sie cieszę ale powiem wam jak zrobiłam ten test to pierw jedna kreska wyszła wyraźna i sie zmartwilam o co chodzi co sie ze mną dzieje ale po 2 minutach pojawila sie delikatna 2 kreska :) i nie mogłam uwierzyć ze to sie dzieje na prawdę :) jestem mega szczęśliwa tylko strasznie szarpia mną nerwy

reklama
Do góry