reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Malami, myślę podobnie jak Claudia. No i czy Twój ginekolog Cię nie wyślę do szpitala? Nie wiem jak to jest, ale chyba Twoje zdrowie też ważne i dobrze jakby Cię poobserwowali.

Nie wiadomo co tam sie dzieje czy to nic groznego czy groznego. Od razu bym pojechala zobaczyc bo kazda minuta sie liczy. Ale zrobi jak bedzie chciala. Kazdy ma swoje zycie i zasady.

reklama
Dokladnie. Kazdy patrzy ze swojego punktu widzenia. Zreszta ja rowniez nie uwazam zeby zdrowie Malami bylo mniej wazne. Mimo wszystko mam nadzieje ze wszystko sie ulozy, zycze z calego serca!

Kazdy moze miec swoje zdanie.
Ja powiedzialam swoje. A wiem cos o tym bo sama przezylam samoporonienie w rozgrzanym samochodzie.

A po za tym nie powiedzialam ze rehabilitacja nie jest wazna ale na rehabilitacje czeka sie czasem miesiacami latami i przez ten czas sie zyje. Jeden dzien mozna uzupelnoc moze isc ojciec lub ktos inny. Sa rozne mozliwosci. A tworzacemu dziecku w brzuchu nie da sie powiedziec zeby poczekalo..
.

Jestem podobnego zdania co claudiaaudia z dzieckiem które ma rehabilitacje można to przełożyć albo poprosic kogoś z rodziny żeby poszedł z córka, bo dziecko które sie w tobie malami25 zyje tak samo jest ważne tym bardziej ze chcesz tego dziecka i sie o nie staralas

Ostatnia edycja:
My dla niej chcemy jak najlepiej, nikt nie zamierza "krytykowac" tylko boimy sie o to żeby nic sie jej nie stało.

Mam nadzieje ze będzie wszystko w porządku
będę trzymać mocno kciuki ;)

Przykro mi ale krytyką tu poleciało ostro. Nie znamy sytuacji Malami dokladnie i to co my byśmy zrobily nie musi robić Malami.

Ja tez uwazam, ze nie czas na krytyke bo na pewno tak samo sie martwi o zdrowie dziecka tego w brzuszki i tego poza nim. Dosc ma juz zmartwien to po co jeszcze krytykowac?

Ja tez uwazam, ze nie czas na krytyke bo na pewno tak samo sie martwi o zdrowie dziecka tego w brzuszki i tego poza nim. Dosc ma juz zmartwien to po co jeszcze krytykowac?

Wcale nie krytykowalam ja tylko wyrazilam swoje zdanie a to roznica. Tak jak napisalam kazdy ma swoje zycie i wybiera.to co najwazniejsze dla niego. Tyle na ten temat

reklama
Zgadzam się po raz kolejny z claudiaaudia ponieważ nikt nikogo nie krytykuje po to jest forum założone żeby wyrażać swoje opinie, doradzic itp. Wcale malami nie musi postępować tak jak dana osoba piszę jest dorosła kobieta i wie co ma robić...

Do góry