reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Zgadzam się po raz kolejny z claudiaaudia ponieważ nikt nikogo nie krytykuje po to jest forum założone żeby wyrażać swoje opinie, doradzic itp. Wcale malami nie musi postępować tak jak dana osoba piszę jest dorosła kobieta i wie co ma robić...

Tak samo myslimy widze :)
Wyrazam swoje zdanie nie bede za kazdym razem slodzic i zgadzac sie z wszystkim co uwazam ze mozna inaczej zalatwic.

reklama
No ja takich slow bym nie chciala uslyszec w takiej chwili.

A coz to za slowa. Normalne. Rehabilitacje da sie nadrobic.

I wlasnie jak jest taka "chwila" a wiem cos o tym to sie nie patrzy na nic tylko leci na pogotowie zeby zobaczyc czy ze mna i z malym zyciem wszystko ok.

Koniec tematu. Nie bede wprowadzac klotni czy cos . Po raz kolejny mowie wyrazilam swoje zdanie.

Claudiaaudia :) wlasnie widzę ze mamy podobne zdania w końcu po to są takie strony żeby każdy mógł sie wypowiedzieć, i dokladnie można załatwić to inaczej po to w końcu jest rodziną żeby sobie pomagać w takich trudnych momentach żeby dzieckiem sie zając i pomoc samej sobie

Dobra Dziewczyny nie ma co robić z igły widly. Malami jest duża kobietka i wie co ma robić, bądźmy wszyscy dobrej myśli i ja osobiście życzę jej żeby było wszystko w porządku

Napisalas, ze wazniejsze dla niej jest pojscie na rehabilitacje niz zycie dziecka, ktore sie tworzy. O te slowa mi chodzi.
Przeciez mozna napisac "moim zdaniem powinnas mimo wszystko pojechac do szpitala" albo "ja na Twoim miejscu olalabym rehabilitacje" :)

reklama
Tak. Wyrażanie swojego zdanoa po raz setny i to w taki sposób nikomu nie służy a o ile wiem miałyśmy sie tu wspierać. I wyraźnie widac w wypowiedziach ocene postepowania innej osoby.

Do góry