reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna ... mi ten gin też mówił, o zależności tego LH nad FSH ...ale powiedział, że to hormony, wynik wynikiem a finał, finałem :) Różnie bywa ... trzymam kciuki ...jeszcze nic straconego :)On mówił, że przy takich poziomach owu często się opóźnia ...dlatego też obstawia u mnie młodszą ciaże

U mnie różnica między LH i FSH to mniej więcej 1 wiec chyba nie jest tak zle:) a co do owu to masz rację bo było jakoś 22-24 dc:)
Ale nie nastawiam się jutro robie drugi test i będę wiedziała na 100%:)
Czarna ja wierzę, że coś może jeszcze wyjść z tego cyklu :)
Kate tulę ... przykro mi
Dziękuję kochanie:*

lenaka super, że wszystko jest dobrze:)

Gratuluję i (w pozytywnym znaczeniu) zazdroszczę pstawy męża, Jestem ciekawa jak mój będzie reagować później:)

Ja jutro mam pierwszą wizytę . Mam madzieję, że będzie coś widać i wszystko będzie oki:)

U mnie znowu nic Czuję że @ się zbliża. Brzuch boli, pewnie dostanę jeszcze dzisiaj, choć termin na piątek.
Idę dzisiaj do gina, zobaczymy co powie....

Lena cudowne wieści :-) już się nie mogę doczekać swojej wizyty, a tu jeszcze dwa tyg. A ty kiedy kolejna wizyta?

Mania powodzenia jutro na wizycie &&

Agnesis Ja nie widzę zdjęć z galerii ale wierzę że są na nim kreski :-)
Kciuki za betę

Czarna czekam z niecierpliwością na wyniki jutrzejszego testu :-)

reklama
Bertha dokładnie "po cichu" bo to dopiero 24dc dziś.

Na wynik bety muszę czekać, będzie do pobrania między 13 a 16 więc jeszcze kilka godzin :) całe szczęście, że wyniki można przez neta pobrać, bo bym dopiero jutro po pracy mogła odebrać :)

Do góry