reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna ... mi ten gin też mówił, o zależności tego LH nad FSH ...ale powiedział, że to hormony, wynik wynikiem a finał, finałem :) Różnie bywa ... trzymam kciuki ...jeszcze nic straconego :)On mówił, że przy takich poziomach owu często się opóźnia ...dlatego też obstawia u mnie młodszą ciaże

U mnie różnica między LH i FSH to mniej więcej 1 wiec chyba nie jest tak zle:) a co do owu to masz rację bo było jakoś 22-24 dc:)
Ale nie nastawiam się jutro robie drugi test i będę wiedziała na 100%:)
Czarna ja wierzę, że coś może jeszcze wyjść z tego cyklu :)
Kate tulę ... przykro mi
Dziękuję kochanie:*

lenaka super, że wszystko jest dobrze:)

Gratuluję i (w pozytywnym znaczeniu) zazdroszczę pstawy męża, Jestem ciekawa jak mój będzie reagować później:)

Ja jutro mam pierwszą wizytę . Mam madzieję, że będzie coś widać i wszystko będzie oki:)

U mnie znowu nic Czuję że @ się zbliża. Brzuch boli, pewnie dostanę jeszcze dzisiaj, choć termin na piątek.
Idę dzisiaj do gina, zobaczymy co powie....

Lena cudowne wieści :-) już się nie mogę doczekać swojej wizyty, a tu jeszcze dwa tyg. A ty kiedy kolejna wizyta?

Mania powodzenia jutro na wizycie &&

Agnesis Ja nie widzę zdjęć z galerii ale wierzę że są na nim kreski :-)
Kciuki za betę

Czarna czekam z niecierpliwością na wyniki jutrzejszego testu :-)

reklama
Bertha dokładnie "po cichu" bo to dopiero 24dc dziś.

Na wynik bety muszę czekać, będzie do pobrania między 13 a 16 więc jeszcze kilka godzin :) całe szczęście, że wyniki można przez neta pobrać, bo bym dopiero jutro po pracy mogła odebrać :)

Do góry