reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ann, Strawbelko dziękuję, że pytacie. Już miałam wrażenie że mnie tu nikt nie widzi, ale rozumiem są ważniejsze rzeczy. Wizyta rewelacyjna, moje szczęście było bardzo ruchliwe, machalo rączkami, nóżkami, fikało koziołki no ogólnie super. Wszystkie parametry są bardzo dobre, zero powodów do niepokoju. Z usg jest starszy o jeden dzień a ma już prawie 6cm i waży 6dag i jest śliczny :) mąż jest zachwycony, chyba dziś na dobre poczuł się tatulkiem gdy mógł wreszcie usłyszeć mocne bicie serduszka i zobaczyć jak maluszek mu macha :) bo do tej pory sama wychodziłam do gabinetu a mąż czekał pod i ja zdawałam relacje, tym razem uczestniczył w pokazie na żywo i mówi że nigdy nic wspanialszego nie widział.
Jestem nieprzyzwoicie szczęśliwa :D jeszcze jakieś 194 dni i wg mojej aplikacji będę mogła przytulić moje szczęście.
Ale miło sie to czyta :)

Sama nie wierzę póki co. Chyba zaraz odwioze młodego do szkoły i pójdę na betę. Aż mi się ręce trzęsą jak trzymam kubek z kawą, bo myślę że nie powinnam jej pić :-D Ale w sumie jeszcze nic pewnego. @ powinna być za 5 dni :errr:

Ciekawe czy przyjmowanie progesteronu w tabletkach może dac fałszywy wynik dodatnik :(

Ostatnia edycja:
Sama nie wierzę póki co. Chyba zaraz odwioze młodego do szkoły i pójdę na betę. Aż mi się ręce trzęsą jak trzymam kubek z kawą, bo myślę że nie powinnam jej pić :-D Ale w sumie jeszcze nic pewnego. @ powinna być za 5 dni :errr:

Ja bym poczekała do terminu @, nie zrozum mnie źle, ale różnie bywa przed terminem @

reklama
Wiem, wiem Ale biorę progesteron i tylko do czwartku miałam go brać jakby ciąży nie było. Dlatego muszę iść na betę żeby wiedzieć czy brać go dalej czy to on może oszukał test.

Do góry