reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
agnesis a masz jakies objawy?

Takich typowych objawow to chyba nie mam. Cycki bardzo bolą, najbardziej w nocy. I łaskocze mnie jakby w szyjce. Czasem boli w pachwinach. A no i śluzu mam ogrom. Poza tym boli mnie głowa i noga, ale to chyba nie na ciążę :p
Zobaczymy co będzie :) jeszcze nikomu nie mówiłam i tak ;)

Czarna ja tam trzymam kciuki za dwie kreski Twoje :)

Ostatnia edycja:
Takich typowych objawow to chyba nie mam. Cycki bardzo bolą, najbardziej w nocy. I łaskocze mnie jakby w szyjce. Czasem boli w pachwinach. A no i śluzu mam ogrom. Poza tym boli mnie głowa i noga, ale to chyba nie na ciążę :p
Zobaczymy co będzie :) jeszcze nikomu nie mówiłam i tak ;)

Czarna ja tam trzymam kciuki za dwie kreski Twoje :)

To masz porządne objawy!:)

Bedzie dupa duupa Duuuupa u mnie jutro:p

reklama
Lenaka bardzo się cieszę :)
Dla męża też musiało to być niesamowite przeżycie :)
:-* oj tak, w ogóle jest bardzo zaangażowany i się ogromnie cieszy od początku ale wczoraj widziałam jak ukradkiem wyciera łezkę, a gdy mojej mamie opowiadał wrażenia z wizyty to był strasznie rozemocjonowany ;)
Cześć. Strasznie dawno mnie tu nie było, ale chyba musiałam odpuścić i nie myśleć tyle :)
Jakieś nowe fasolki się pojawiły? :)
A teraz zastanawiam się, na ile to prawda. Test może był uszkodzony. Sama nie wiem. Nawet się nie cieszę, bo jeszcze nie wierzę.
Wow gratulacje i trzymam kciuki za wysoką betę &&&& super
Lenaka- gratuluję!:* co Ty za głupoty piszesz ze nikt o Tobie nie pamięta? :)
:-* wiesz trzeba brać na mnie poprawkę bo przez te hormony to się jakaś przewrazliwiona zrobiłam ;):) trzymam kciuki za ponowne testowanko :D;)
lenaka super, że wszystko jest dobrze:)
Gratuluję i (w pozytywnym znaczeniu) zazdroszczę pstawy męża, Jestem ciekawa jak mój będzie reagować później:)
Ja jutro mam pierwszą wizytę . Mam madzieję, że będzie coś widać i wszystko będzie oki:)
:-* dziękuję, na pewno będzie dobrze na wizycie, trzymam kciuki&&&& który to tydzień u Ciebie? A jak mąż do tej pory reagował?
Lena cudowne wieści :-) już się nie mogę doczekać swojej wizyty, a tu jeszcze dwa tyg. A ty kiedy kolejna wizyta?
Dziękuję :-* wizytę u gina mam 30.03. No jeszcze troszkę Ci zostało do wizyty ale pewnie szybko zleci :) a to będzie taka kontrolna u gina czy badania prenatalne?

Do góry