CzarnaMadzia
Moderatorka
Ja wiem jaki bedzie jutro wynik bo jestem czarownica
NEGATYWNY
NEGATYWNY
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czarownice tez sie myla)Ja wiem jaki bedzie jutro wynik bo jestem czarownica
NEGATYWNY
agnesis a masz jakies objawy?
Takich typowych objawow to chyba nie mam. Cycki bardzo bolą, najbardziej w nocy. I łaskocze mnie jakby w szyjce. Czasem boli w pachwinach. A no i śluzu mam ogrom. Poza tym boli mnie głowa i noga, ale to chyba nie na ciążę
Zobaczymy co będzie jeszcze nikomu nie mówiłam i tak
Czarna ja tam trzymam kciuki za dwie kreski Twoje
To masz porządne objawy!
Bedzie dupa duupa Duuuupa u mnie jutro
Czarna chcesz nas wziąć z zaskoczenia powiem tak ta krecha by w ogóle nie wyszła - swoją droga obstawiam ze teraz sie uda
:-* oj tak, w ogóle jest bardzo zaangażowany i się ogromnie cieszy od początku ale wczoraj widziałam jak ukradkiem wyciera łezkę, a gdy mojej mamie opowiadał wrażenia z wizyty to był strasznie rozemocjonowanyLenaka bardzo się cieszę
Dla męża też musiało to być niesamowite przeżycie
Wow gratulacje i trzymam kciuki za wysoką betę &&&& superCześć. Strasznie dawno mnie tu nie było, ale chyba musiałam odpuścić i nie myśleć tyle
Jakieś nowe fasolki się pojawiły?
A teraz zastanawiam się, na ile to prawda. Test może był uszkodzony. Sama nie wiem. Nawet się nie cieszę, bo jeszcze nie wierzę.
:-* wiesz trzeba brać na mnie poprawkę bo przez te hormony to się jakaś przewrazliwiona zrobiłam trzymam kciuki za ponowne testowankoLenaka- gratuluję!:* co Ty za głupoty piszesz ze nikt o Tobie nie pamięta?
:-* dziękuję, na pewno będzie dobrze na wizycie, trzymam kciuki&&&& który to tydzień u Ciebie? A jak mąż do tej pory reagował?lenaka super, że wszystko jest dobrze
Gratuluję i (w pozytywnym znaczeniu) zazdroszczę pstawy męża, Jestem ciekawa jak mój będzie reagować później
Ja jutro mam pierwszą wizytę . Mam madzieję, że będzie coś widać i wszystko będzie oki
Dziękuję :-* wizytę u gina mam 30.03. No jeszcze troszkę Ci zostało do wizyty ale pewnie szybko zleci a to będzie taka kontrolna u gina czy badania prenatalne?Lena cudowne wieści :-) już się nie mogę doczekać swojej wizyty, a tu jeszcze dwa tyg. A ty kiedy kolejna wizyta?