reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Pyzia Madzia dobrze mowi,to dopiero rozgrzewka:) za mies.jeszcze raz domiesniowka:* dziewczyny tez chce wiedziec co z tym psycholem..

Widzę, że sporo emocji dzisiaj było. Mam nadziej, że to faktycznie jakiś trol. Aż boli mnie serce na myśl że mogłaby to być prawda.

Mania gratuluję. Nie martw się będzie dobrze kochana :*

Czytałam to wszystko .. brak mi słów. Jestem bardzo ciekawa jak to się potoczyło dalej. Poproszę o priv dziewczyny.

@pyzia-75 kochanie tule Cię mocno ... tak mi przykro ...

Dostałam @ po 4 długich dniach spóźnienia. Zgaslam kolejny już raz :(

Czytałam to wszystko .. brak mi słów. Jestem bardzo ciekawa jak to się potoczyło dalej. Poproszę o priv dziewczyny.

@pyzia-75 kochanie tule Cię mocno ... tak mi przykro ...

Dostałam @ po 4 długich dniach spóźnienia. Zgaslam kolejny już raz :(
Pyzia, shiira, przykro mi.. Ale jeszcze mamy jeden cykl aby załapać sie na rok 2016!! Nie tracimy nadziei, działamy!!! :)

reklama
Pyzia no coś Ty! To dopiero 1 cykl clo:))
To dopiero rozgrzewka była!:*
Rozgrzewka ha ha Madziula teraz to już chyba sprint po tej rozgrzewce,w tym wieku mi pozostał :D

Pyzia Madzia dobrze mowi,to dopiero rozgrzewka:) za mies.jeszcze raz domiesniowka:* dziewczyny tez chce wiedziec co z tym psycholem..
Izuś następny miesiąc na tabletkach anty niestety więc stracony...
Ann jak ci łaski przespały to mi tez prześlij :)

Pyzia jesteś pewna ze to@- nie implatyxjyjns ?
Raczej @ bo za mocno....

Do góry