lenaka
Fanka BB :)
Ja pierdole dziewczyny co się ***** dzieje znowu na pazdziernikowkach kolejna dziewczyna została aniołkową Matką, ja już nie zlicze ile dziewczyn z terminem porodu na październik już pozegnalo swoje maleństwa. ***** no totalna masakra. Siedzę i wyje bo ileż można, za każdym razem gdy grono aniołków się powiększa mnie krwawi serce i wszystkie wspomnienia są takie mocne.
Boże czemu to robisz do cholery?!
Już zaczynam znów panikować bo objawy ciążowe znikły i boję się jutrzejszej wizyty jak nie wiem co. Takiego mam stracha ale staram się nie dać histerii wejść mi na głowę. Powtarzam sobie że wszystko jest dobrze i jutro mojego skarbusia nie poznam bo taki będzie duży. Ale wiecie jak jest, złe przeczucie nie opuszcza.
A wiecie co się dzieje z Lyarą? Pytam bo na październikowkach też jest dziewczyna z takim ukochanym co przypomina mi tego Lyary. No serio myślałam że takie ślepe zapatrzenie w kogoś rzadziej się zdarza a tu proszę. I tak mi się właśnie przypomniało.
Lyara jak czytasz odezwij się. Jest jakaś poprawa, jesteś szczęśliwa?
Boże czemu to robisz do cholery?!
Już zaczynam znów panikować bo objawy ciążowe znikły i boję się jutrzejszej wizyty jak nie wiem co. Takiego mam stracha ale staram się nie dać histerii wejść mi na głowę. Powtarzam sobie że wszystko jest dobrze i jutro mojego skarbusia nie poznam bo taki będzie duży. Ale wiecie jak jest, złe przeczucie nie opuszcza.
A wiecie co się dzieje z Lyarą? Pytam bo na październikowkach też jest dziewczyna z takim ukochanym co przypomina mi tego Lyary. No serio myślałam że takie ślepe zapatrzenie w kogoś rzadziej się zdarza a tu proszę. I tak mi się właśnie przypomniało.
Lyara jak czytasz odezwij się. Jest jakaś poprawa, jesteś szczęśliwa?