reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

12804908_1041004612640062_4959272339575666141_n.jpg

Załączniki

• 12804908_1041004612640062_4959272339575666141_n.jpg
    12804908_1041004612640062_4959272339575666141_n.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 561
reklama
Aha :):) czyli moze byc gorzej... No trudno ;)
Chce cie zmartwic, na piersiach które w mlodosci urosly mi 4rozmiary w ciagu roku, mam rozstepy które same maja rozstepy a mam do nich ogromna sklonnosc (np rozstepy na kolanach)

Mnie dzisiaj dopadla typowa przedokresowa wscieklizna, wiec spodziewam sie jednak dostac okres ale.( tmi)
Cale moje babskie elementy sa koloru sliwkowego. I już nie wiem czy to ma ciaze czy może okres.

@CzarnaMadzia to już będzie z 14 dpo

@lenaka dzięki wielkie! mam nadzieję, że u mnie też jakość nie ilość zadziała :D

@bertha no niestety, rozstępy chyba nie mają granic hehe najgorzej, że chyba nie ma na nie sposobu, żadne lasery itp. ale oby tylko takie problemy mieć w życiu :)

Jeszcze chwila i zrobisz test a dwoma kreskami proszę się pochwalić ;)
A wiesz ile miałam przytulanek które dały życie mojemu bąblowi?
2 słownie dwie gdzie podczas pierwszej dostałam od męża żołnierzy wątpliwej świeżości bo po dwumiesięcznej przerwie a drugi raz po 3 godzinach to też jakby mało wartościowy teoretycznie był ten towar ;) wprost nieprawdopodobne, może to górskie powietrze tak zadziałało ;):D więc głowa do góry szanse są :) a objawy ja dopiero pod koniec 6 tc się zaczęłam zastanawiać co jest ze mną nie tak bo objawów wcześniej brak :) i dopiero załapałam że może ciąża :);) bystrzacha siedziała na staraczkach i zdziwiona że może być w ciąży ;)

Ja pamiętam z pierwszej ciąży ból podbrzusza, wielkie cyce, ale nie pamiętam kiedy to było, podbrzusze mnie bolało i zrobiłam test i wyszła druga jaśniutka kreska, ale czy to był dzień @ czy przed kompletnie nie pamiętam, ale wtedy wiedziałam, czułam od razu, że to to.

reklama
Do góry