Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chce cie zmartwic, na piersiach które w mlodosci urosly mi 4rozmiary w ciagu roku, mam rozstepy które same maja rozstepy a mam do nich ogromna sklonnosc (np rozstepy na kolanach)Aha czyli moze byc gorzej... No trudno
Jeszcze chwila i zrobisz test a dwoma kreskami proszę się pochwalić
A wiesz ile miałam przytulanek które dały życie mojemu bąblowi?
2 słownie dwie gdzie podczas pierwszej dostałam od męża żołnierzy wątpliwej świeżości bo po dwumiesięcznej przerwie a drugi raz po 3 godzinach to też jakby mało wartościowy teoretycznie był ten towar wprost nieprawdopodobne, może to górskie powietrze tak zadziałało więc głowa do góry szanse są a objawy ja dopiero pod koniec 6 tc się zaczęłam zastanawiać co jest ze mną nie tak bo objawów wcześniej brak i dopiero załapałam że może ciąża bystrzacha siedziała na staraczkach i zdziwiona że może być w ciąży
Ankamaz ale masz fantazje
Dzięki ;p niestety ostatnimi czasy przytulanki u nas to 'robota' a nie przyjemność ;(Ankamaz ale masz fantazje