reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

też tak macie że nie chce Wam się nic robić tylko ciągle myślicie że to już zaraz ciąża? udaje Wam się iść z entuzjazmem do pracy itp? bo ja jestem w jakimś zawieszeniu - ciągle tylko myślę o dziecku.. Nie sądziłam że to bedzie tak trudne..
Pozdrawiam Was i trzymam kciuki!!!
:tak:

reklama
Giska ten tydzien caly jak zobaczylam ta sruga kreske blada chodzilam do pracy z mysla ze za niedlugo pewnie wezme l4 wiec chodzilam tak od niechcenia. Nie nakrecalam sie wczesniej tylko po tej kresce, ale teraz chillout nie bede nawet na kalendarz patrzec.

Co do filmu to troche bardziej sie zdolowalam w trakcie. Film sredni na jeza na koncu plakalam troche. Reset nie bardzo udany ..

giśka - ja tak mam! Jak mnie ktoś wkurzy w robocie szczególnie albo jak się zapisuje na jakiś dyżur nadprogramowy czy myślę o jakimś wydarzeniu w przyszłości, na które będę musiała pójść z roboty... że PEWNIE nie doczekam już i mam wywalone na to:-D A za chwilę się okażę, że będę pierwsza na każdej z tych imprez, bo ciąży ani widu ani słychu jak się nastawiłam.:crazy:

Cieszę się ze nie jestem sama! :D bo już myślałam że coś ze mną nie tak.. mam w listopadzie jechać z dzieckiem na konkurs (jestem akompaniatorką w szkole muzycznej) i jestem dziwnie pewna że na niego nie pojadę z racji ciążowych dolegliwości :D

Właśnie, a ogólnie macie w pracy sprzyjającą atmosferę? będziecie mogły być na zwolnieniu w ciąży w razie czego? tak na spokojnie, że będzie do czego wracać? ja na szczęście w szkolnictwie pracuję więc tak ale mam też prywatne lekcje i troche mi szkoda będzie dzieciaki zostawiać jak pójdę na l4 :)

hej

anka szkoda sie sie nie udalo....a na chemie nie ide bo mnie to tylko zdoluje bede beczec i sie dolowac po co mi to;P:rofl2:

u mnie poki co @ nie ma ale tak jak wspominialam my sie jeszcze nie staramy i wolalabym ,zeby jednak przyszla...niby 11dc bylo bz zabezpieczeni ale owu bylo raczej dopiero w 17dc ....Apka w telefonie wskazuje,niby juz 2 dni spoznienia

Owca a Ty jak tam??

Giśka ja raczej bede miala do czego wracac ale sama nie wiem..czy bym chciala ...

Ostatnia edycja:
Giska ja miałam sprzyjająca atmosfera, szefowa mi poszła bardzo na rękę. Tak było półtora roku temu a teraz? Niby mogę wrócić ale nie chce bo dużo się zmieniło

A no właśnie.. Ruda, Maziajka - mówicie to co wiekszość moich znajomych mam - niechętnie wracają po przerwie. ja też się zastanawiam jak to będzie - na pewno nic już nie będzie takie jak przed macierzyństwem ..
Myślę że czeka nas wspaniały czas - czy to będzie za miesiąc, dwa, czy pół roku - dziecko samo wybierze dobry moment :) i tak jesteśmy szczęściarami że to nas spotka, mężczyźni nigdy nie poczują jak być MAMĄ i nosić dzieciątko w brzuchu <3

reklama
Do góry