reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ankaka a to dlatego że nakręciłas się. Widziałaś kreskę. Wierzyłas w to że jesteś.

Nie teraz to następnym razem. Kiedyś zajdziemy

Z Filipem mi sie udalo tak,ze zapomnialam ze mialam dostac okres :)

W ogole jak zobaczylam wtedy dwie kreski to ryczalam dopoki m z pracy nie wrocil :D jak ja to wspominam to mi sie smiac chce :D

Wlasnie ide sie z m zresetowac do kina ;) na CHEMIE. Chyba nede ryczec jak bobr. :( ale film wybral :D

Ostatnia edycja:
Ankaka na pewno w przyszlym cyklu sie uda :) Trzymam kciuki aby tak bylo.
Owca a tobie zycze aby @ nie nadeszla :) U mnie sie owu bedzie zaczynac- przynajmniej tak twierdzi moja aplikacja w telefonie :) krytyczny dzien przypada za tydzien zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Mam wrazenie ze zbyt czesto meza molestuje- nie zeby sie skarzyl ale zeby mi sie chlop nie przyzwyczail :-):-):-)

ankaka - głowa do góry! Mi też się nie udało. Początkowo też doła załapałam, tym bardziej, że okres mi się spóźnił 3 albo 4 dni. :( Tak to jest, że jak się człowiek nastawi to później roczarowanie następuje. :( :(

Ja mam taki plan, żeby działać dość często w tym cyklu. I nie liczyć nawet kiedy mam dostać okres. Choć to chyba nie realne!!! Ale przynajmniej żadnego testu nie będę robić dopóki mnie cycki nie zaczną boleć i brzuch dłużej niż 1 dzień. Nie chcę się schizować. Niech się ten @ spóźni kurcze z 4 dni nawet, ale jak oznak nie będzie to daruję sobie testowanie. Bo to strasznie nakręca... a 1 kreska rozczarowuje, choć jednak daje nadzieję, że może za wcześnie i dlatego jej nie ma. I w efekcie nakręca jescze bardziej. Echhh.

reklama
Dziewczyny nie martwcie się, nie dziś to jutro! chociaż sama wiem jak to jest, ja już się nastawiłam jakbym była w ciąży, nic mi się nie chce robić do pracy, w nic się nie mogę zaangażować, tylko siedzę w necie i czytam :D a w naszym przypadku to prawie niemożliwe żebym zaszła bo tylko 2 razy się przytulaliśmy w czasie tej owu bo jakoś nie byliśmy w nastroju :) o to jeszcze nie wiem czy nawet owu była bo sucho... teraz mam bardziej mokro ale to byłby 19 dzień cyklu a ja mam około 29 dni cykle więc wątpie czy to owu....

Do góry