reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda - fakt, ja już o MMR zapomniałam, mimo że córkę szczepiłam z rocznym opóźnieniem. Ale za naszych czasów chyba nie było tego... Bo ja w wieku szkolnym miałam różyczkę chyba. Chyba, że to jakaś dawka przypominająca. Za to obowiązkowa była chyba ospa kiedyś...? A nie wiem już. Nieważne. Masz nie chorować w ciąży w każdym razie:-)

Claudia ja chyba kojarzę Twoją stronkę. Uwielbiam handmade i dość dużo tego lubię.

Czy Tu można linki wklejać?

Mój FP na Facebooku to Minky Land - zapraszam jakby któraś chciała kominczy apaszkę na jesień czy zimę dla maluchów na przykład :)

Apostrofa obiecuję że jak już będę to nie będę Chorować ;-)
Oby teraz Jaś szybko wyzdowal i mąż bo też chory

Ja poproszę o linki bo nie mam Facebooka a jak dacie link to sobie będę mogła popatrzeć ;-)

Witajcie Dziewczyny!
Czy mogę do Was dołączyć? właśnie zaczęliśmy się z mężem starać o dziecko :) Mieliśmy zacząć w grudniu, potem uznałam że lepiej zacząć w październiku bo pewnie od razu tak nie wyjdzie, a w końcu nie wytrzymałam i zaczęliśmy we wrześniu :D tzn właśnie zaczynamy bo coś mi się owu przesuwa, zawsze miałam idealnie dużo śluzu, a właśnie w tym miesiącu kiedy postanowiłam że zaczynamy - śluzu brak :D tzn jest ale mało i już zgłupiałam czy to w ogóle owulacja .. no cóż dziś 17 dzień cyklu, będziemy próbować :)
Pozdrawiam Was cieplutko!

Dzięki! cieszę się że będę z Wami czekać na dzidziusia :)
chyba tak jest że jak się za bardzo chce to organizm robi nam trochę na przekór.. Ale jak tu nie chcieć :D
Poczytałam Wasze starsze posty ale jeszcze wszystkiego nie ogarniam, mam nadzieję ze szybko się połapie w Waszych ciążach i staraniach :)

Giska tak w dużym skrócie.
Mamy jedną mamusie i nie wiemy co u Malami? A miała bladziocha
Ankaka, owca i ? Teraz testują

A ja i reszta dziewczyn ( w tym ty) kolejnego okresu nie dostajemy ;-)

reklama
Witaj giśka. Nie chcę być niegrzeczna, ale mam nadzieję, że długo tu nie zagościsz i szybko polecisz na Lipcóweczki!:-) Powodzenia!!!

Ja tak właśnie policzyłam, że my tak naprawdę to drugi cykl dopiero (bo pierwszy to był taki na zasadzie: Dobra, to chodź, spróbujemy. - I raz się poprzytulaliśmy, niby w płodne! haha). Ale teraz stwierdziłam, że zaraz po @ lecimy z koksem :-D I tak myslę co 3 dni akcja musi być, a w zmożonym okresie 2...

Jaki Wy macie system??

Do góry