reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ankaka ja dziś robilam bardziej taka przystawkę. Ale My to uwielbia my! Wek smarujesz z jednej i drugiej strony serkiem almette chrzanowym. Przyklejas na ten serek szynke konserwowa, panierujesz w jajku i bulce i hej na patelnie. Do tego koniecznie krem z Brokul z serkiem topionym! Obiad jak ta lala. Mniam mniam!!

Co to wek? :D i worek topiony? Haha :D chyba slownik sie wkradl? Mmm brzmi smacznie. Ja wczoraj o 22 kielbache jadlam :D

Ruda skad to sie przypaletalo :(

Claudia szyjesz? Łatwe to?
Mam już w domu maszynę i chęć na szycie tylko nie wiem czy sobie poradzę. Zbieram się do dziadka na ogólną naukę, gdzie nawlec i takie tam ale zawsze coś wyskakuje

Ankaka trzymam kciuki za ciebie bardzo

Apostrofa czyli mówisz że jeszcze ponad rok i będzie luz ;-)

Mój mały ma rozyczke :-( gdybym jakimś cudem była w ciąży i się zaraziła to masakra

Na szydelku robie :) i bawie sie filcem.

Załączniki

• 1443703169122.jpg
    1443703169122.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 51
No tak tak myślalam ze nie będziecie wiedzialy co to wek. Jak byliśmy teraz nad morzem i jak chcialam kupić wek w piekarni to popatrzyly na mnie jak a debilke! Naprawdę nie zdawalam sobie sprawy ze tylko na Śląsku mamy WEK :-) :-) wek to taki chleb malutki ale w smaku i wyglądzie to jest bulka pokrojona na kromeczki :-)
A ten worek to mial byc serek topiony! He po prostu w tym telefonie to pisze się widzę co chce.

reklama
Do góry