reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
sojnabig super wieści :)

u mnie 20 dc teraz pozostaje tylko czekać
wczoraj tez męża zmolestowałam chociaż nic się nie zapowiadało heheh
lux a Ty jak tam się czujesz jakieś objawy?
Lyara czekam na wieści i trzymam kciuki &&&&&&

Ja od owu kompletnie nie mam ochoty... 4 dni miałam bóle jajników i kłucie prawego, więc już mi trochę zaczyna brakować :D Ale dopóki nie będę miała pewności czy jest maluszek czy nie to wolę się wstrzymać :)
Kurde, nic jeszcze nie zjadłam, mam taką jakby kluchę w gardle i nie umiem jeść, a czuję że mnie mdli trochę. Wczoraj jak miałam dłuższą przerwę bez jedzenia to miałam tak samo :(

OBJAWY RACZEJ OKRESOWE, KLUCIE W POCHWIE I W BRZUCHU NO I SLUZ WROCIL, NO NIC POZOSTAJE CZEKAC

Ja od owu kompletnie nie mam ochoty... 4 dni miałam bóle jajników i kłucie prawego, więc już mi trochę zaczyna brakować :D Ale dopóki nie będę miała pewności czy jest maluszek czy nie to wolę się wstrzymać :)
Kurde, nic jeszcze nie zjadłam, mam taką jakby kluchę w gardle i nie umiem jeść, a czuję że mnie mdli trochę. Wczoraj jak miałam dłuższą przerwę bez jedzenia to miałam tak samo :(
o ktorej masz wyniki bety?

Sojna fantastyczne wiadomości ! Bardzo, bardzo się cieszę :* uważaj na WAS :*

Lyara sorry ... ja też nic kompletnie nie widzę ... Ale kciuki za betę trzymam.

Ja powoli zbieram się do pracy.
Jakiegoś dołka załapałam ... bratowej siostra znów w ciąży ... facet cpun i proszę. Takim to się udaje ... normalnie jakby mnie ktoś w mordę strzelił.

Miłego dnia, buziaki :*

reklama
Do góry