reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
nocke mam z glowy, sasiad z dolu tak dawal muza, ze nie szlo spac, sie wkurzylam lagodnie mowiac i poszlam do niego, pukam i nic, wale piescia, podszedl do drzwi i nic, nie otwiera i tym mnie tak rozwścieczył, ze krzyknelam, ze albo to sciszy, bo jest 23 albo wzywam policje, po chwili muzyka zostakla wylaczona wrr, co za czlowiek

nocke mam z glowy, sasiad z dolu tak dawal muza, ze nie szlo spac, sie wkurzylam lagodnie mowiac i poszlam do niego, pukam i nic, wale piescia, podszedl do drzwi i nic, nie otwiera i tym mnie tak rozwścieczył, ze krzyknelam, ze albo to sciszy, bo jest 23 albo wzywam policje, po chwili muzyka zostakla wylaczona wrr, co za czlowiek

hahaha, zaczęły się widzę interakcje z sąsiadami :-) :)
Muzykalni są najgorsi ...

Fotka nie wychodzi... na zdjeciu jej nie widac tak jak na zywo... dam wam znac po becie wypijemy kawke i jedziemy :) a i moj m tez widzi kreske :) i aparat tez znalazl hehe probowal lapac ostrosc i na obu tych kreskach sie zatrzymal :D

Rób betke, i będzie wiadomo ... trzymam kciuki!

O współczuje... jak ja się cieszę, że te czasy już za mną

Tak to jest w bloku, zawsze jakiś wariat się trafi :) moja znajoma ma sąsiada co jak łapie doła i popije sobie to na gitarze całą noc potrafi grać, a później cały dzień śpi :)

nad nami tez jedni luibia se muza dawac, ale oni to w weekendy i wylacza do 22 a ten dawal rowno, Boze jak to bylo slychac, moj az kurwicy dostawal, bo wczesnie musial wstac
Przezywalam to. Jak Krzyś był mały to mnie dopiero wtedy strzelało. Latem znowu gimbaza z piwem pod oknem a, że mieszkałam na parterze to masakra była.
A teraz mam całe dnie cisze okna latem pootwierane całą dobę...
Tylko raz latem zamykam ja we wsi był festyn i bawili się do północy ;)

reklama
Do góry