reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Hej.

Ja pierwsze testowanie owu zaczęłam chyba już 2 dni po okresie, żeby mieć pełen obraz. I w drugim cyklu testowania owu była w 17 dc, ale cały cykl też się wydłużył z 28 dc do 31 dc.

Nie mam wcale takich regularnych cykli jak miałam przed pierwszą ciążą :( Było idealnie co 28 dni. A teraz poprzedni 26 dc, ten 31 dc...

No, a dzisiaj mnie zalewa! Co godzinę muszę się przewijać, masakra! :crazy:

ankaka - mocno trzymam dalej za Ciebie! Wygląda jakby wszystko było na najlepszej drodze! :-)

Ruda - ja ulgę poczułam odkąd młoda skończyła 2 lata. Choć czasami mam wrażenie, że teraz bardziej mnie do zabawy ciągnie. I tekst "zaraz przyjdę" nie bardzo pomaga :-D

reklama
U mnie tak jak przewidywalam test pokazal owulacje. No to ja hejho a komentarz męża- zameczysz mnie. Jajniki juz nie bola więc pecherzyk pękł. Pozostaje tylko czekac do 15 na @ bądź testowanie.
Żeby bylo jasne to nadaje z pracy

Hej dziewczyny :-) ja dziś od rana zabiegana zalatana teraz wlasbie kon że robić obiad dzwonie do Meza żeby wpadal a On mi na to ze juz pojadl ... i co? Do kogo kuzwa stoję tu 1.5h ?? Mlody w przedszkolu ja za bardzo apetytu brak... jedynie mój York widzę ma apetyt ....
Poza tym okej . Trochę się zalamalam ze żadnych wspanialych wieści nie ma. Żadna nie testowala...
Za to życzę wszystkim kobitkom z owulacja owocnych plonów :-) :-) :-)
Aaaa wcześniej któraś z Was pytala o wiek mojego syna. Ma 3 latka. W lipcu skończyl. Charakterny po Mamie. Jak Mu po wiedzieliśmy ze będzie mial rodzeństwo to się rozryczal i powiedzial ze mamy dzidziola oddać do innej rodziny! Ale ma.jeszcze mnóstwo czasu na oswojenie się z ta myślą :-)

Pozdrawiam i dalej czekam na wieści o kreseczkach !!!

Tarantina podeslij mi tu ten obiad. Co tam dobrego masz? :)

Owca juz chyba troche sie nakrecilam,ze jestem w ciazy :/ nie chce sie zawiesc :(

Claudia szyjesz? Łatwe to?
Mam już w domu maszynę i chęć na szycie tylko nie wiem czy sobie poradzę. Zbieram się do dziadka na ogólną naukę, gdzie nawlec i takie tam ale zawsze coś wyskakuje

Ankaka trzymam kciuki za ciebie bardzo

Apostrofa czyli mówisz że jeszcze ponad rok i będzie luz ;-)

Mój mały ma rozyczke :-( gdybym jakimś cudem była w ciąży i się zaraziła to masakra

reklama
Do góry