reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Tarantina a jak zareagował na radosna nowinę?

Mój śpi chory więc znów nici z przytulasow. Dziecko już słodko śpi a ja włączyłem sobie komedie

Ewix to Troszkę lipa ze dzisiaj owu

AA i szczęśliwa mamusko wiem cos na temat tej pracy bo sama zapragnelam dzieciątka w nie najlepszym czasie u mnie w firmie ale macierzyństwo wygralo z robota i ter am jestem pewna na 200% ze dobrze zrobi lam. Nie ma na co czekać .... w przyszlosci może być za późno! Ja mam 26 lat i uważam ze jest to najlepszy czas na kolejne dziecko:-)

No co tam Dziewczynki?? Ja juz leże mój Maluch SPI juz slodko obok mnie a ja chcialam Wam powiedzieć przed spankiem ze czekam jutro rano na cudowne wiadomości o kreseczkach :-) :-)

Moje samopoczucie dziś fatalne. Spanie spanie i jeszcze raz spanie!! Do tego nie gadam z moim mężem od soboty i nie ma do kogo gęby otworzyć! Mowie Wam - żyć nie umierać :-)

Ja jeszcxe na nogach. Skonczylam wlasnie zszywac poszewke a jeszcze jedna czeka i wysylka wreszcie do wlascicielki:) a nastepma do roboty sukienka .
Ja jutro testuje sie ale na owulacje hehe.

Melduje, ze dzisiaj nie testowalam. Sprobuje jutro lub w sobote. Okresu nie ma, brzuch boli mocniej, cycki tez bardziej, a teraz wstalam z wielkim bolem glowy. Chcialabym juz w koncu wiedziec czy sie udalo czy nie :/

Jednak gdyby nie ten bladzioch to nie mialabym nadzieji, ze sie udalo.

Ostatnia edycja:
A ja mam 27 lat. :)
Ankaka dopoki nie masz @ wciaz jest nadzieja. A tym bardziej ze mialas te testy bladziochy. Trzymam kciuki!:)
Dziewczyny, czy ktoras z Was mierzy sobie temperature? Jest tu jakas ekspertka w tym temacie? Bo ja (wiem glupek ze mnie) zmierzylam dzis rano i wynosi 36,5. Wiem ze powinno sie to robic dluzej zeby miec jakis obraz ale wydaje mi sie ze male mam szanse na ten cykl. Niska ta temperatura...

reklama
Do góry