EM Ka
Fanka BB :)
Lyara a nie ma miejsca gdzie robią na cito czasem płaci sie więcej sle sa wyniki po kilku h?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luxuorius mi też samo zaczęło spadać Nie wiem czy konsultowałaś wyniki z endo , mi powiedział, że jeżeli tsh ma tendencję spadkową, nie skacze i wynik antytpo jest ujemny to nie ma potrzeby włączać leków teraz. Jak już będę w ciąży to mam szybciutko zrobić tsh i ewentualnie wtedy jeżeli tsh wzrośnie.mam wynki tsh!!! spadla, mam 2,52!!!!! jak to sie stalo, ze sama spadla bez lekow to nie wiem!!!
mam wynki tsh!!! spadla, mam 2,52!!!!! jak to sie stalo, ze sama spadla bez lekow to nie wiem!!!
Anik w sumie jeszcze chyba za malutki.
Kotek śliczna sypialnia uwielbiam szary kolor tez taka mam i marzą mi sie miętowe dodatki wiedzę ze masz
Lyara leć na betę będziesz wiedzieć na 100%
Ale miałam przygodę rozlała
Olej na szczęście kokosowy , sprzątając to nie zauważyłam jak mały sie zasilał na podłogę i zaczął w tum
Chlapać i jeździć po całej podłodze ubaw miał po pachy ja trcihe mniej... Ale sytuacja opanowana dziec spi podłoga umyta uf
Chyba liczę że jeśli jest maluszek to jednak coś pokaże, chyba tak dla spokoju trochę
Na betę i tak czekałabym 2 dni... No nic, zadzwonię do gina najwyżej jutro i go zapytam o ile mi go dadzą do tel
no ja chce powtorzyc za jakis czas znow tsh i zrobic tez ft3 i ft4 i wtedy chce isc tak kontrolnie do endoLuxuorius mi też samo zaczęło spadać Nie wiem czy konsultowałaś wyniki z endo , mi powiedział, że jeżeli tsh ma tendencję spadkową, nie skacze i wynik antytpo jest ujemny to nie ma potrzeby włączać leków teraz. Jak już będę w ciąży to mam szybciutko zrobić tsh i ewentualnie wtedy jeżeli tsh wzrośnie.