reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Lenaka przepraszam ale uśmiałam sie fo lez z tekstu : mozna powiedzieć ze to cud ze sie jeszcze nie zostałam ze strachu - cudownie to ujęłaś przepraszam ze sie zaśmiewam w niebogłosy , ale to z txt a nie z Twojego strachu bo on jest zrozumiały ja przeciez tez w ciazy i pierwszej i drugiej panikowałam jak szalona wszystkie możliwe badania robiliśmy z każdej strony tez latałam przeciez po rożnych lekarzach do póki nie trafiłam do ordynatora który mnie trochę uspokajał na szczęście :) bedzie dobrze zobaczysz ale musisz w to wierzyć i nie bać sie nie ma co! Bedzie dobrze ;*
Haha no i dobrze śmiej się na zdrowie :D
Dziękuję kochana :*

reklama
Lenaka przepraszam ale uśmiałam sie fo lez z tekstu : mozna powiedzieć ze to cud ze sie jeszcze nie zostałam ze strachu - cudownie to ujęłaś przepraszam ze sie zaśmiewam w niebogłosy , ale to z txt a nie z Twojego strachu bo on jest zrozumiały ja przeciez tez w ciazy i pierwszej i drugiej panikowałam jak szalona wszystkie możliwe badania robiliśmy z każdej strony tez latałam przeciez po rożnych lekarzach do póki nie trafiłam do ordynatora który mnie trochę uspokajał na szczęście :) bedzie dobrze zobaczysz ale musisz w to wierzyć i nie bać sie nie ma co! Bedzie dobrze ;*
Haha no i dobrze śmiej się na zdrowie :D
Dziękuję kochana :*

Jej ty od soboty płodne ja od piątku , więc przytulać się trzeba może akurat ten miesiąc będzie nasz :p
mam nadzieję :)
bo jak w tym miesiacy nie wyjdzie to ja juz nie wiem kiedy się bzykać... chyba wtedy całkowicie juz odpuszczę :)
wczoraj maz prawie mi nogę złamał bo jakoś sie zawineliśmy :D
wgl wczoraj jajniki mnie nawet bolały tak było mega :)
tak wgl to stroicie sie jakoś przed bo mój mąz bardziej uwielbia sukienki niż ogólnie bielizne :)

mam nadzieję :)
bo jak w tym miesiacy nie wyjdzie to ja juz nie wiem kiedy się bzykać... chyba wtedy całkowicie juz odpuszczę :)
wczoraj maz prawie mi nogę złamał bo jakoś sie zawineliśmy :D
wgl wczoraj jajniki mnie nawet bolały tak było mega :)
tak wgl to stroicie sie jakoś przed bo mój mąz bardziej uwielbia sukienki niż ogólnie bielizne :)
moj mnie bierze kiedy chce nawet jak w dresach jestem hahah

reklama
Do góry