reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Hej.

Kurcze, Was doczytać wieczorem to jest dobre 4-5 stron do nadrobienia!!! :) Laski, kiedy Wy macie czas pisać? Kilka to wiem, że w domu na macierzyńskim... ale nie wszystkie przecież? Z roboty nadajecie?

U mnie plamienia dalej. Ale na bank to te przedokresowe. Cykle mi się porozjeżdżały, bo wynika z nich, że poprzedni miał 26 dc, a ten 31 dc.
Ja dzisiaj testu nie robiłam. Planowałam w czwartek, ale plamienie się rozkręca. Brzuch lekko pobolewa, ale lekko, a cycki nic a nic. Także ja jestem pewna, żę nie tym razem :crazy:

Za to, Ruda za Ciebie trzymam mocno kciuki! Bo to typowo ciążowe objawy... tylko kurcze tak wcześnie?! To może test możesz robić, skoro już piersi tak urosły i mówisz, że czujesz w powietrzu. Może już by coś pokazał, skoro dziewczyny mówią, że tak szybko wykazują...??

TRzymam za wszystkie kciuki. No, a Ty ankaka skoro @ brak to dawaj kolejny jutro albo w piątek!! :D

Apostrofa niechce się nakrecac, poczekam na okres i mam nadzieję że się nie doczekam. Cycki urosły bo przytyłam, bolą bo rosną, mleko jeszcze nie zeszło po karmieniu, wysypalo mnie na buzi może na okres. Chociaż całą ciążę nie potrafiłam sobie z tym poradzić. Po porodzie wszystko wróciło do normy.
Na każdy objaw mam wytłumaczenie. Tylko nie na śluz.. Niechce się nakrecac bo się rozczaruje, zwłaszcza że przytulasow było mało

Ostatnia edycja:
Ja na macierzyńskim więc mam czas, chociaż nie zawsze bo Jaś jest Teraz strasznie wymagający ;-) ale mam aplikacje na tel co jest super sprawa bo tel mam zawsze przy sobie. Nie wyobrażam sobie pisać na laptopie. Pisałam na początku ciąży o wchodziłem raz dziennie wieczorem

reklama
No co tam Dziewczynki?? Ja juz leże mój Maluch SPI juz slodko obok mnie a ja chcialam Wam powiedzieć przed spankiem ze czekam jutro rano na cudowne wiadomości o kreseczkach :-) :-)

Moje samopoczucie dziś fatalne. Spanie spanie i jeszcze raz spanie!! Do tego nie gadam z moim mężem od soboty i nie ma do kogo gęby otworzyć! Mowie Wam - żyć nie umierać :-)

Do góry