reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Anik chcialabym ci cos napisac ale nie wiem co. Zadne slowa tu nie pomoga.
Moge zapyatac w ktorym tygodniu bys teraz byla?

reklama
anik bądź silna! W końcu przecież musi się udać!

... wiem, że to żadne pocieszenie, ale tak jak piszą dziewczyny, skoro miało tak być, to chyba lepiej że teraz, na początku, a nie później, pod koniec, czy w połowie ciąży. Ja swoje maleństwo straciłam w 24 tygodniu. To dopiero jest ból ... człowiek myśli, że już z górki, ciąża przebiegała do tej pory wzrorowo, a tu nagle taka "niespodzianka", której nikt się nie spodziewa ...

Martina współczuję tobie to dopiero musiało być ciężko :(

Lux weź ja to już drzemkę od rana 20 minutowa zaliczyłam , teraz szybko obiad zrobiłam i mój do pracy leci .. Miałam iść na te zakupy , ale nie idę leje i leje a nie chce małej ciągnąć ze sobą :)

Martina współczuję tobie to dopiero musiało być ciężko :(

Lux weź ja to już drzemkę od rana 20 minutowa zaliczyłam , teraz szybko obiad zrobiłam i mój do pracy leci .. Miałam iść na te zakupy , ale nie idę leje i leje a nie chce małej ciągnąć ze sobą :)
a ty nie pracujesz? w domku z mala siedzisz?

Nie pracuje :D nie mam jak , choć bardzo bym chciała , ale jakoś nie ufam żłobkom i małej tam nie dam :)
A niesstety nie mam z kim jej zostawić wszyscy pracują a siostra ma trójkę i nie chcę jej jeszcze obciążać :)

Nie pracuje :D nie mam jak , choć bardzo bym chciała , ale jakoś nie ufam żłobkom i małej tam nie dam :)
A niesstety nie mam z kim jej zostawić wszyscy pracują a siostra ma trójkę i nie chcę jej jeszcze obciążać :)
a przedtem pracowałaś? ja tez nie bede miec komu zostawic dziecko, mama pracuje, tesciowa ma pod opieka syna chorego i wnuczke i nie chce jej obciazac a do pracy wrocic bede chciala i zlobek mi pozostaje

Ja śpię na stojąco. Za oknem jest okropnie, szaro, buro... Nic tylko spać

Na żłobek to się trzeba jeszcze załapać :) u nas jest bardzo mało miejsc w grupach zlobkowych. Ale ja i tak o tym jeszcze nie myślę ;)

Lux byłam na stażu tylko ,taka robota z UP ale na początku ciąży musiałam być na L4 i ze stażu mnie zwolnili ...
Ja mam 22 lata więc u mnie będzie na odwrót najpierw wychowywanie dzieci a potem praca :p

No jeżeli będziesz chciała wrócić do pracy to innego wyjścia nie masz jak żłobek ... :)

reklama
u nas zlobek jest prywatny, z tym, ze takiego dla malutkich niemowlakow nie ma, juz, jest od poltora roku, ale roczniaki tez chcetnie biora i ucza jak pieluchy odstawic itp

Do góry