reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ruda niby wyczytalam ze śluz w ciąży (początek) powinien być wlasnie taki bialy serkowaty i dużo. A ja od owulacji mam suchusko. Do teraz! Chodze bez wkladek! :-) :-)
Ankaka nie ma innej opcji teraz. Juz nie możesz Nas rozczarowac!!

Dziewczyny która z Was pali??

Tarantina ja zucilam 6 tygodni temu ale popalam już. W pierwszej ciąży paliłam i zanim zrobiłam test to mnie odrzucilo tak ze dwie godziny przytulam się z kibelkiem

Ja popalam..najslabsze jakie sa na rynku..kurcze to czekanie na @ wykancza..w 1 ciazy test wyszedl mi pozytywnie 2 dni przed @..
Wlasnie ja mam taki sluz teraz serkowaty i bialy i duzo.

Ankaka moje zdania to jest kosmos. Ale zaczynam pisać, mały maruda coś chce, kończę zdanie i wychodzi kosmos ;-) do tego tel mi zmienia słowa ;-)

Apostrofa mam niestety ten sam problem z paznokciami. :/ Obgryzam niemilosiernie... Ble!

Ankaka trzymam baaardzo mocno kciuki za jutrzejszy tescik!:)

Dobranoc kochane :*

Jajniki napierdzielaja niemiłosiernie. Brzuch mi wywalili ale najlepsze ze oboje z mężem jesteśmy zasmarkani. Nosa kuwa mać. Ale nie ma zmiłuj próbował mnie wczoraj wsiąść na litość że zmęczony i chory ale się nie dalam. Dni płodne = do roboty. Trochę wcześnie w sumie ale wiedziałam że mi się cykl popierdzielil.
Ankaka i jak?!☺

Melduje .. test zrobiony drugiej kreski nie ma. Tzn. Ja tam jakiegos bladziocha bardzo bladego dostrzegam, ale moze mam zwidy :D zdjecia nie daje bo nie ma sensu :)
Wczorajszy test byl o czulosci 10 ten dzisiejszy 25, wiec moze temu tak.
Poki co brzuch boli, cycki bardziej, okresu nie widac, wiec jeszcze jest nadzieja :)

reklama
Do góry