reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ankaka ja bym nie wytrzymała ;-)

Owca jak dasz rade to czekaj szkoda by było zobaczyć jedna kreche

Mnie bolą cycki ale może dlatego że urosły niechce się nakrecac

Nie wiem co sie dzieje bo od tamtego cyklu mam.powiekszone swedzace troche bolace piersi ale powiekszyly sie jakby nie bylo o rozmiar. Okres niby byl. A teraz dalej wieksze i takie ciezkie. Dni plodne sie zaczely. Nie wiem co o tym sadzic.

Wiecie co jest dziwne?? ze jak nacisne na piers to leci mi zólto brazowa wydzielina...od kilku dni...co myslicie o tym??

W pierwszej ciazy siara zaczela mi leciec juz 4 mcu...

Claudia owca mam tak samo. Też bolą też swędza i też leci. Tylko że ja mam tak od kiedy przestałam karmić. Tzn jak nacisne to coś leci. Chyba mi mleko do końca nie zeszło

Claudia owca mam tak samo. Też bolą też swędza i też leci. Tylko że ja mam tak od kiedy przestałam karmić. Tzn jak nacisne to coś leci. Chyba mi mleko do końca nie zeszło

Mi tez mleko leci chociaz przestalam karmic prawie rok temu. Ale to normalne bo do 3 lat moze buc pokatm tylko w jednej piersi mam powiekszone gruczoly mlekowe. :(
Jeszcze dzisiaj mi tak nie dobrze i zjadlam sledzia bo taka mialam ochote a teraz siedze i cierpie.
Ciazy nie podejrzewam ani troche bo to byloby dziwne zeby okres byl a tu takie zawirowanie

reklama
No i dni plodne sie wczorsj zaczely niby jutro zaczynam testowac owulacyjnie sie a ja kuzwa sluzu nie mam. Czemuuuuuuuu . Ja mam juz serdecznie dosc dziewczyny

Do góry