reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Jutro z rana sprobuje :) nie wiem kurde chcialabym jasna odpowiedz. To czekanie do dupy :/
Brzuch mnie boli np. Z 15 minut a potem na jakis czas puszcza i znowu ..

reklama
ankaka - ja akurat po porodzie, zawsze plamię przed okresem tak ze 4 dni. Ale to trochę inaczej wygląda niż to teraz. Nie mniej jednak brzuch mnie nie boli, cycki też nie, więc wątpię, żeby to mogło być to.
Tym bardziej jak twierdzicie, że tak wcześnie testy wykazują... Bo u mnie dziś rano był 29 dc przy 28 dniowych cyklach.

ankaka - Ty rób jutro! :) Będzie mocniejsza!! :) Tym bardziej jak cię brzuch boli. Z kim nie rozmawiam to właśnie ten ból brzucha był pierwszym objawem!

Zazdroszczę Wam tych paznokci!! Ja obgryzam :confused2:I nie potrafię sobie z tym poradzić. :baffled:

Myslicie ze bedzie ta druga? Ja juz sama nie wiem co myslec. M nic nie mowie dopoki nie zrobie testu :) tzn wie, ze moge byc w ciazy ale temat zakonczylam bo chce niespodzianke mu w razie czego zrobic :)

Apostrofo Ciebie tez pociesze! Mojej kuzynce testy wychodzily negatywne do tygodnia od spodziewanej @ nie wiedziala co jest grane a tu proszę. 6 tydzień ciąży jak bum cyk cyk :-) :-) :-)
Także nie ma na to reguly! Ja przy 1 ciąży test mialam pozytywny tydzień przed @ a teraz bóle jak na okres również tydzień przed co nigdy się nie zdarzalo. Zawsze dzień dwa przed bolal a tu nagle tydzień. No i test tez wyszedl przed @!! Każdy organizm jest inny. Teraz jestem tydzień po planowanej @ brzuch dalej boli i co niby dziwne w moim wypadku-mam suchość nad suchościami a jak czytam na necie niby powi nam mieć mokro gęsto i mega bialo!
Apostrofo testujesz jutro?

reklama
Apostrofa ja też Obgryzalam. Raz przedłużyłam na szablonie i teraz już mam spokój. Przecież żelu nie będę jeść bo są ładne i szkoda :-)

Ankaka chyba trzecia nie wiadomo co z Malami?
Rób rano będzie ciemniejsza to leć na bete i będziesz miała pewnośc

Tarantina ale jak Biało? Taki serek? Kurcze ja tak mam i cyce mnie bolą i urosły rozmiar. Niechce się napalaac bo to chyba za szybko okres był niby byle jaki bo krótki ale był a do następnego jeszcze 13 dni. Cycki pewni urosły bo przytyłam u dlatego pewnie też bolą

Do góry