reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
no ja im daje i oni mi buziak tylko na powitanie i pożegnanie :)
jak przyjeżdzaja t leca do mnie i krzyczą Ciociaaa!!!!! :)
od szwagierki cora ma prawie 11 lat i da sie wycalowac choc ma fazy, ze blee ciocia zostaw a bratowej ma 7 latek i diablica da jak jej sie podoba a matke swoja to wycaluje, az mokra Agata jest haah

Ale naskrobałyście jak tu nie zaglądałam. ;) Ja wczoraj ledwo żyłam od tego okresu, dzisiaj już lepiej się czuje. Właśnie czekam aż ciasto na pizze wyrośnie. :)

mam problem,sprzedałam półtoraroczna kanapę koleznace, wzielam za nia grosze, bo 250 zl, warta byla duzo wiecej, to bylo w lipcu, mowie do niej, ze kase dasz zima listopad-grudzien, no dobra minal grudzien i cisza no to sie upomnialam, styczen i cisza, tez nic, pojechalam do niej i mowie, ze pora zaczac placic za kanape, choćby w ratach zpo 50 zl ona, ze nie wie kiedy mi da, bo ma pamietac, ze dodatkowa prace stracila, no dobra ja to rozumiem, ale czy mi ktos daje za darmo? jej zięc tam siedzi u nich i na piwka, driniacze kasa jest, winko tez on im kupuje a zeby mi moja kase dac to nie ma, nie wiem co mam zrobic? lubie ja, bardzo, znamy sie kilka lat, zyjemy jak rodzina, co zrobic jesli i w lutym kasy nie dostane?

Lux zabrać kanapę :D a tak poważnie to koleżanka tak nie postępuje, bo gdyby była w porządku to zbieralaby kasę nawet po 20zl żeby część Ci oddać i dozbierac resztę. A tak jak czytam to wydaje mi się że zrobiła to z premedytacją...

Lux zabrać kanapę :D a tak poważnie to koleżanka tak nie postępuje, bo gdyby była w porządku to zbieralaby kasę nawet po 20zl żeby część Ci oddać i dozbierac resztę. A tak jak czytam to wydaje mi się że zrobiła to z premedytacją...
ja sama nie wiem, bo Swieta se ladne urzadzila a mi na kanape nie dala ani 10 zl, my ciezko pracujemy by kupic se to co chemy i nie sumiecha mi dawac tego komus kuzwa za darmo...

reklama
To może jej o tym powiedz?
rozmawialam z nia, mowie, kuzwa nie obraz sie, ale drinkujecie se, weekendy na bogato a ja co? a ona, no zrozum, ze ta dodatkowa prace stracilam, a drinki to za kase ziecia, no dobra rozumiem, ale co ja za to moge? juz od grudnia slysze dam Ci za miesiac, bo mowilam jej, ze moze dac mi w ratch a tu cisza, az glupio upominac sie o swoje

Do góry