Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pomoc Ci zakonczyc zywot? ja powiesze sie raze z Toba hahah, bo mam niekiedy dosc hehZaraz pójdę na magazyn, coś znajdę
od szwagierki cora ma prawie 11 lat i da sie wycalowac choc ma fazy, ze blee ciocia zostaw a bratowej ma 7 latek i diablica da jak jej sie podoba a matke swoja to wycaluje, az mokra Agata jest haahno ja im daje i oni mi buziak tylko na powitanie i pożegnanie
jak przyjeżdzaja t leca do mnie i krzyczą Ciociaaa!!!!!
az tak Ci daje popalic okres? biednaAle naskrobałyście jak tu nie zaglądałam. Ja wczoraj ledwo żyłam od tego okresu, dzisiaj już lepiej się czuje. Właśnie czekam aż ciasto na pizze wyrośnie.
ja sama nie wiem, bo Swieta se ladne urzadzila a mi na kanape nie dala ani 10 zl, my ciezko pracujemy by kupic se to co chemy i nie sumiecha mi dawac tego komus kuzwa za darmo...Lux zabrać kanapę a tak poważnie to koleżanka tak nie postępuje, bo gdyby była w porządku to zbieralaby kasę nawet po 20zl żeby część Ci oddać i dozbierac resztę. A tak jak czytam to wydaje mi się że zrobiła to z premedytacją...
To może jej o tym powiedz?ja sama nie wiem, bo Swieta se ladne urzadzila a mi na kanape nie dala ani 10 zl, my ciezko pracujemy by kupic se to co chemy i nie sumiecha mi dawac tego komus kuzwa za darmo...
rozmawialam z nia, mowie, kuzwa nie obraz sie, ale drinkujecie se, weekendy na bogato a ja co? a ona, no zrozum, ze ta dodatkowa prace stracilam, a drinki to za kase ziecia, no dobra rozumiem, ale co ja za to moge? juz od grudnia slysze dam Ci za miesiac, bo mowilam jej, ze moze dac mi w ratch a tu cisza, az glupio upominac sie o swojeTo może jej o tym powiedz?