reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

U mnie po 13 latach razem różnie bywało z tym nazewnictwem ... wiadomo ... jak człowiek młody i zakochany to same słodkie zwroty ;-) ;) Potem to już dowolność dowolności ..:-p

reklama
Lux akurat tu napisalas ładnie ale przeraza mnie twoje knur, samiec, żreć.
Miedzy sobą ok mowcie jak chcecie ale na forum? Chcialabys zeby on pisal o tobie gdzies np. Locha?

Lux akurat tu napisalas ładnie ale przeraza mnie twoje knur, samiec, żreć.
Miedzy sobą ok mowcie jak chcecie ale na forum? Chcialabys zeby on pisal o tobie gdzies np. Locha?
a czemu nie? mnie to nie obraza.. a knur to wzielo sie z tego, ze kiedys tesciowa nas nakryla przy seksie (maaasakra) i moiw Boze Wy jak niewyzyte swinie a ja mowie, no co, lepiej byc knurem niz wscibska tesciowa i tak nam zostalo i potrafimy se chrumkac w zartach, dla mnie to nic zdroznego czy brzydkiego, kazdy jest inny

ee tam lux to jest nic.
moja szwagierka mówi do swojego męża Ty chuju, jestes popierdolony itp.
sa niecały rok po slubie... to jest dopiero żal

reklama
Do góry