reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dobry ;) Podczytałam tylko trochę bo dużo pisałyście :p
Zazdroszczę mieszkań... My na razie szukamy czegoś do wynajęcia, ale ciężko idzie... Ceny są dosyć wysokie, a jak cena jest względnie ok to wygląda okropnie mieszkanie :( Ale my niestety o własnym możemy zapomnieć...
Sprawdziło się u mnie że pierwsza @ po zabiegu może być obfitsza... 3 dni miałam masakryczne, prawie z łóżka nie wstawałam tak mnie bolało... Dzisiaj 9 dc liczę że w końcu się skończy bo już tylko takie lekkie krwawienie mam :) A w środę do gina lecę, zobaczymy co ciekawego mi powie :)
Ktoś testuje w ogóle jakoś niedługo? :D

reklama
Dobry ;) Podczytałam tylko trochę bo dużo pisałyście :p
Zazdroszczę mieszkań... My na razie szukamy czegoś do wynajęcia, ale ciężko idzie... Ceny są dosyć wysokie, a jak cena jest względnie ok to wygląda okropnie mieszkanie :( Ale my niestety o własnym możemy zapomnieć...
Sprawdziło się u mnie że pierwsza @ po zabiegu może być obfitsza... 3 dni miałam masakryczne, prawie z łóżka nie wstawałam tak mnie bolało... Dzisiaj 9 dc liczę że w końcu się skończy bo już tylko takie lekkie krwawienie mam :) A w środę do gina lecę, zobaczymy co ciekawego mi powie :)
Ktoś testuje w ogóle jakoś niedługo? :D
Miałyśmy nagły wysyp, więc chyba narazie spokój, żadna :D

Lux oj co za kobiety, żeby czyimś kosztem się wzbogacać. Dobrze ze juz po. Jak na nowym?
Czekam na zdjęcia

Karola to dobrze że krótka zaraz zaczniecie kolejne starania

Hime co dostanie?

Czarna zgadzam się co do małych i dużych domów. Nam się marzy mały domek. Z dużym ogrodem dla dzieci. Mam nadzieję że jak już zacznę pracować to będzie nas stać na kredyt

Karola myj może wieczorem to do rana same wyschnal i będzie zdrowiej dla nich
Bluzę, która sobie miał kupić ale dopiero po wypłacie, więc ja go wyprzedziłam. :)

Karola hehe ja swego czasu jak nie prostowalam. Miałam dosyć długie i mega wycieniowane i najlepsze były jak poszłam spać z mokrymi. Szopa i mega skręcone hehe

Czarna super my chcielibyśmy tutaj w de postawić albo kupić bo nie wiadomo jak będzie z kosztami

Karola hehe ja swego czasu jak nie prostowalam. Miałam dosyć długie i mega wycieniowane i najlepsze były jak poszłam spać z mokrymi. Szopa i mega skręcone hehe

Czarna super my chcielibyśmy tutaj w de postawić albo kupić bo nie wiadomo jak będzie z kosztami
To tak jak moja siostra :p ja mam proste całkiem, nie kręcą się, tylko wyglądają jak pogiete :p

dziękuję za dobre slowo, najgorsze jest to, ze my juz na nowym (Ann mieszka sie nam super) to tamta baba truje nam zycie telefonami, nie odb oczywiscie

reklama
Do góry